Partyflock
 

Lunapark

afbeelding Lunapark
concept
SiteSite lunapark.nl
E-mailinfo@lunapark.nl
AdresVlierbaan 66
2908 LR
Capelle aan den IJssel
Nederland
KvK24301965
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagram

Informatie

Lunapark ligt tussen de zandkorrels door en aan de kust van Hoek van Holland. Daar pronkt verreweg het beste strandpaviljoen van Nederland.

Uitgaansagenda Lunapark

Laatste feest was op zaterdag 30 november 2019: Lunapark, Hal 4, Rotterdam
Nieuws
Lunapark gecanceld
22 november 2017
Na een jaren lange samenwerking tussen WTC en Lunapark moeten we bij deze met pijn in ons hart mededelen dat het evenement van Lunapark op 9 december 2017 helaas niet plaats kan vinden in het World Trade Center in Rotterdam. 1
Lunapark invites Metz
21 augustus 2016
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts...is het feest bij de buren? Nee, het is Lunapark! Het meest roemruchte event is weer terug! Schreeuw het van de daken, noteer het in de agenda's; zaterdag 1 oktober is de datum die iedereen mag omcirkelen.
Je kijkt naar links, je kijkt naar rechts. iedereen kent deze vaste kreet wel van een avondje Lunapark en ook in 2016 zal de term weer vaak genoeg terug komen. Lunapark is weer helemaal terug! Want wat ooit begon in 1995 leeft nog steeds voort en de datum die iedereen in zijn of haar agenda mag zetten in zaterdag 27 februari. Het roemruchte event gaat dit jaar haar 21e jaargang in en dat moet natuurlijk in een waanzinnige locatie waar Lunapark ooit eerder grote successen beleefde: Het Maasgebouw in Rotterdam.
Een mijlpaal in de Nederlandse dance scene is bereikt en moet natuurlijk keihard gevierd worden: Lunapark 20 Years Anniversary! Wat ooit begon in 1995 (!) leeft nu nog steeds voort en de datum die iedereen mag omcirkelen in zijn of haar agenda is zaterdag 3 oktober 2015. Het roemruchte event zal haar 20 jarige bestaan vieren zoals het hoort in een unieke en waanzinnige locatie, namelijk het World Trade Center (WTC) in Rotterdam! 1
Lunapark is al negentien jaar lang 'het feest der feesten' en zij keert op zaterdag 27 juni terug in de Havenstad! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige drie edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten.
Een van de langstlopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 28 februari terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige keer terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Een van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 8 november terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum haar debuut maken in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Op zaterdag 25 januari van het nieuwe jaar 2014 zal Lunapark weer terug zijn op een locatie waar het vroeger ook ooit allemaal begonnen is: Villa Thalia! Na het succes van de strandeditie in BC Royal en het bootfeest op de Maas is Lunapark weer helemaal terug in de dance scene en dat is iets waar we allemaal trots op kunnen zijn.
Op zaterdag 9 november van dit jaar zal het meest roemruchte feest van Rotterdam, Lunapark, terug zijn op een unieke manier. Na het succes van de 'On The Beach' editie deze zomer gaat Lunapark nu met een eigen cruise varen over de Maas en alle Lunaparkers kunnen daar bij zijn! Vanaf 23.00 uur zal de loopbrug naar de Lunapark Cruise dalen bij de Esch in Rotterdam om iedereen te verwelkomen op het deck.

1 waardering

Helemaal toppie

2 opmerkingen

 
:cry: En dat zie ik nu pas.... (N) Had er graag bij geweest, helaas... helaas...
Je kijkt naar links je kijkt naar rechts lunaaaaaapaaaark.­ Waar is 2 o clock Ron gebleven?? Hij is toch wel mister Lunapark
laatste aanpassing