Partyflock
 

Nachtsport

afbeelding Nachtsport
concept
AdresNijmegen
Nederland
KvK53317378
Oprichting1 november 2010
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Genres
techno
Concept

Informatie

Nachtsport is een Nijmeegs techno initiatief.

Uitgaansagenda Nachtsport

Laatste feest was op vrijdag 19 juli 2019: Antilope, Old Cave, Nijmegen
Statistieken
49·feesten
49·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
316·bezoekers
156·unieke bezoekers
37Partyflockfans
2.8 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (58 stemmen)
Nieuws
Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een knallende afsluiting in het oude pand is het nu tijd om uit te pakken in het nieuwe Doornroosje. Met een waardig programma worden alle Nachtsporters op 21 maart opgeroepen om van 23:00 tot 06:00 uur flink aan de conditie te werken.
Drie jaar geleden trapte Nachtsport af in de Old Cave, waarna Merleyn en Doornroosje hun vaste stek zijn geworden. Helaas verhuist dit bekende poppodium binnenkort naar een nieuw pand. Daarom verovert Nachtsport op vrijdag 28 maart voor de aller, allerlaatste keer het oude vertrouwde Doornroosje. Deze editie staat dus in het teken van verjaardag, afscheid en ode, waarin rauwe, diepe en donkere techno de overhand nemen.
Aanstaande vrijdag, 4 oktober, presenteert Nachtsport een nieuwe beestachtige najaarseditie. Deze vindt plaats in het altijd geliefde Doornroosje. Nachtsport daagt jullie uit eindeloos te dansen op melodieuze, rollende en diepgetinte techno van de twee Duitse superhelden, Gabriel Ananda en Marc Romboy. Zij zullen deze avond dan ook de letterlijke boventoon voeren.
Na een druk jaar met de eerste Nachtsport festivalstage, de tweede verjaardagseditie en de bomvolle Merleyn edities komt Nachtsport terug van de zomerstop voor de najaarseditie in Doornroosje op vrijdag 4 oktober 2013. Speciaal daarom zijn er zelfs 2 Duitse super headliners uitgenodigd. Naast Marc Romboy en Gabriel Ananda (live) liegt het programma uit eigen land er ook niet om met Joop Junior (live), Joran van Pol, William Köster, Luuk Kielen en resident Thomas Elmore.