Partyflock
 

Uitgaansagenda Saint Music Productions B.V.

Laatste feest was op zaterdag 11 april 2015: Deja vu presents Sean Tyas, Eindelijk Weer, Almere
Nieuws
Remember the good old times? De tijden waarin Club DéjàVu voor het eerst plaatsvond en de classics van nu toen nog voor het eerst kersvers van de vinyl-persen kwamen? Waarin de dj's nog dagelijks op jacht gingen naar zeldzame bootlegs en whitelabels bij obscure platenzaakjes en jij je elk weekend met de handen hoog en de ogen dicht als in de hemel voelde? Those were the days... En voor één keer komen ze weer tot leven, voor jou en voor iedereen die deze gouden tijden nooit heeft meegemaakt.
In eerste instantie stond er voor aanstaande zaterdag 28 september een nieuwe editie van Goldmember op de agenda. Door omstandigheden is deze helaas komen te vervallen, maar niet getreurd! Speciaal voor de (trouwe) bezoekers én vanwege het grote succes van de twee voorgaande edities is er als vervanging een extra editie van Together ingelast. Dit keer komt Together dan ook met een geheel vernieuwde formule. Je betaalt €15,- entree aan de deur en krijgt hierbij meteen 5 drankmunten. 2

1 waardering

Betty Boop
Betty Boop Think they are Tha Coolest People.......Superrr Organisatie....;)

5 opmerkingen

Hoi Michael,

update; geregeld. Ik en mijn vrienden zijn aanwezig..
laatste aanpassing
 
hi michael,

hoe kan ik me geld terug vorderen van de gekochte tickects beach vibezz...?
graag reactie.

gr jack
Hallo Michael,
Ik denk dat jullie iets meer duidelijkheid moeten verschaffen mbt waar Retro voor staat.Wij hebben (volgens mij ) een mail gehad met plaatjes maar ik zie op het forum een hoop onduidelijkheid.
Ik kom met 2 dames en die hebben al een leuke outfit bij elkaar.
Gr, Henk
 
Hallo kanjers, bedankt voor jullie déjavu gevoel van de afgelopen zaterdag. Het was mega gezellig en goed verzorgd.