Partyflock
 

So Unique Media Group

afbeelding So Unique Media Group
organisator agency
AdresABC Westland 233A
2685 DC
Poeldijk
Nederland
KvK54239613
Oprichting1 januari 2012
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloud

Informatie

So Unique Media Group is a Dutch media company that focuses on high-quality artists, productions and events.
The commands that So Unique Media Group intent, invents and run be appropiate and design by a professional and creative team for every situation or oppurtunity.
The strength of an organisation is to bind individual qualities and thus create a team that is equal against the most diverse situations.
So Unique Media Group is the ideal example, not only on personal individual area but also as a regards internal cooperation between the various specialities of So Unique Media Group.
So Unique Media Group is an organisation that combines internal specialities and parts that only are of great importance for the final product.

Uitgaansagenda So Unique Media Group

Laatste feest was op vrijdag 24 augustus 2018: Cannes Outdoor, De Hoge Bomen, Naaldwijk
Artiest
Bombastic
Nieuws
Lost Frequencies, één van de hotste dj's van het moment, zal tijdens Amsterdam Dance Event 2015 achter de draaitafels bij Armada Deep te vinden zijn. De Belgische hitmachine (bekend van zijn wereldwijde hitsingles 'Are You With Me' en 'Reality') maakt deel uit van een indrukwekkende line-up, met ANOTR, Möwe, Pretty Pink, CALVO, Boy Kiss Girl en Deepend. Armada Deep vindt plaats op donderdag 15 oktober, exclusief in de Heineken Experience.
Met nog maar enkele weken te gaan tot de start van het Amsterdam Dance Event 2015 is één van de hotste feesten van ADE aangekondigd: 'Armada Captivating'. Het evenement trekt op woensdag 14 oktober honderden muziekliefhebbers naar de Undercurrent in Amsterdam met een indrukwekkende line-up. De line-up bestaat onder andere uit Andrew Rayel, Heatbeat, Mark Sixma, John Dahlbäck én een special guest appearance. 1
Na twee uitverkochte edities heeft de organisatie achter éénn van de hardste raw hardstyle concepten in Nederland, Harder Than Ever, besloten om er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Met de achttien grootste artiesten uit de raw hardstyle en hardcore scene wordt dit evenement nóg harder en groter dan de vorige edities!
16 Mei vindt Harder Than Ever voor de derde keer plaats. Na twee uitverkochte edities wordt ook deze editie gegarandeerd volle bak! Met zo'n enorme line-up en een geweldige locatie kan dat ook niet anders! Met een aantal exclusieve live acts, de populairste raw hardstyle artiesten en een flinke hardcore afsluiter is de line-up compleet. Gekeken naar de showelementen en de kracht van het te produceren geluid zijn alle ingrediënten voor hét ultieme harddance event aanwezig!
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Rotterdam. Hét hardstyle clubconcept van dit moment wordt namelijk maandelijks in Hollywood Music Hall gehouden! Een nacht lang hrdstyle, rawstyle, freestyle en house is waar Zuid-Holland compleet voor leeg stroomt. Na vier overvolle en enorm geslaagde edities doen ze er nu wéér een schepje boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!
Na een onvergetelijke avond met (three hours of) Brennan Heart is het 21 maart de beurt aan Wildstylez! Speciaal voor jullie wordt er voor deze editie van All You Need Is Hard nog een schepje boven opgedaan en hebben ze ook de line-up flink aangepast! Een ware Freestyle area wordt er deze avond gehost door 'Stuiterbeesten'! En de 'Rawstage'? Die wordt deze avond gehost door Kevin Kaos met zijn nieuw podcast '#RAW'! Ook hebben ze speciaal voor jullie een vette house line-up weten te creëren! Deze avond, 21 maart, hebben ze dus werkelijk voor ieder wat wils op het gebied van harstyle, rawstyle, freestyle en house! 1
De line-up van het hardstyle evenement Harder Than Ever heeft een metamorfose gekregen, omdat dj-duo Gunz for Hire wegens gezondheidsredenen van het lid Adaro niet kan optreden. De organisatie heeft een evenwaardig programma in elkaar gezet voor zaterdagavond 15 maart aanstaande, in Condor City te Den Haag. 1
21 Februari gaan wederom alle remmen los op All You Need Is Hard in Hollywood Music Hall! Na twee geweldige edities van All You Need Is Hard met Headhunterz en Psyko Punkz is het nu de beurt aan de grote man achter 'Lose My Mind', 'Wake me up' en natuurlijk 'Imaginary'; Brennan Heart! 3
Na een uitverkochte eerste editie met Headhunterz bundelen ze opnieuw de krachten samen voor een nieuwe editie van All You Need Is Hard. Dit keer met de headliner Psyko Punkz! Dit duo staat wereldwijd op verschillende festivals en na een eigen showcase te hebben gedaan tijdens het Amsterdam Dance Event staan ze ditmaal in de Hollywood Music Hall!
Na twee succesvolle jaren vol zeer geslaagde club- en outdooredities met de beste hardstyle-artiesten is het 20 december alweer tijd voor het tweejarig bestaan van dit snel groeiende concept. Hollywood Rotterdam gaat trillen op haar grondvesten tijdens All You Need Is Hard 2 year anniversary met 's werelds beste hardstyle DJ; Headhunterz! 30

3 opmerkingen