Partyflock
 

Soundclinic

afbeelding Soundclinic
SiteSite soundclinic.nl
AdresKarmozijnhof 21
1339 HN
Almere
Nederland
KvK39062190
Aanwezigheidfacebookpage
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Soundclinic
Laatste feest was op zaterdag 7 mei 2011: Hallo!?, Dock 154, Utrecht
Statistieken


x
6·feesten
6·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·fotoshoot
43·foto's
2·winacties
85·bezoekers
72·unieke bezoekers
8Partyflockfans
78Facebooklikes
37·albumfoto's
8·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (50 stemmen)
Nieuws
Sound Clinic brengt met hun eerste event kwaliteitstechno zonder compromissen terug naar Amsterdam. De line-up bestaat uit Carlos Valdes, Wouter de Moor, Estroe, Tim Nieburg, Raymon Hollander, Richard Parker, Kreed, Darko Veble Live, Jeff X, Blender Live, DJ Standox, South District & L.win en Budapest Delight en zij zijn klaar om alle zalen van de Stubnitz te rocken. 5
1 waardering
B) Mister Marcel B)
:respect:

8 opmerkingen

actief
(y)
actief
Sound Clinic debuteert

Soundclinic is een nieuw underground techno/tech-house concept, ontstaan uit het gelijknamige platenlabel dat eind 2007 werd opgericht. 21 november presenteren zij hun eerste event, in de Stubnitz. Hoewel de Amsterdamse clubscene vele DJ?s en artiesten kent, is er altijd ruimte voor innovatieve en originele concepten. De founding fathers en mothers van Sound Clinic hebben honderden feesten bezocht, duizenden sets in hun leven gehoord en zelf ook talloze keren gedraaid. Toch vinden zij dat de feesthorizon zo nu en dan een flinke trap kan gebruiken, om zo een sfeer te creëren die tegenwoordig niet zo vaak meer te zien is. Denk aan de gloriedagen van de RoXY of de Mazzo maar dan in een eigentijds jasje.

Mario Keglevic is de man achter de live act Blender
Hij is afkomstig uit Kroatië, maar inmiddels al 7 jaar woonachtig in Amsterdam. Geïnspireerd door het werk van artiesten als the Advent, Marco Carola and Umek creëerde Mario in 1999 zijn eigen sound. In het jaar 2000 begon hij te produceren in de studio van een van zijn vrienden, en twee jaar later zette hij zijn eigen studio op. Dit resulteerde in het dubbelalbum Aquatic Intelligence , gereleased op het Italiaanse label Total Wipes Productions. 2007 zag de komst van een nieuwe plaat en richtte hij samen met DJ Standox Sound Clinic Records op.

Standox uit Almere brengt al meer dan 10 jaar zoete sounds van flowing tribal drums en een dikke knallende techy bassline,en draait overal op feesten in Nederland en daarbuiten. Hij heeft een reputatie opgebouwd met kwalitatieve hoogstaande tunes en een uitgekiende selectie van platen en trad op in bekende clubs in Servië (Belgrado, Topola, Subotica, Novisad, club Lifka), Amsterdam (Marcanti-Kingdom, Spik&Span, club LA) en meer. Tijdens deze feesten speelde hij samen met grote namen zoals Mauro Picotto, Rino Cerrone, Danilo Vigorito, The Advent, Deetron, Davide Squillace, Blender, Shirfy en Marco Milosavljevic. Zijn geheel eigen stijl van produceren resulteerde uiteindelijk de oprichting van Sound Clinic Records.

Budapest Delight: Het verhaal van deze Hongaarse chicks - Ms.­ Syche, aka DANSOR en Szilvia Harsz ? begon toen ze allebei Hongarije hebben achtergelaten met de hoop om nog meer muzikale avonturen te vinden in Nederland. De eerste keer dat ze elkaar ontmoette was in de DJ booth tijdens een van de Womenwaves feesten (concept van Ms Syche, met als gast DJ Estroe) in een Amsterdamse club. Omdat ze alleen van elkaar hadden gehoord en slechts telefonisch contact hadden gehad, was de ontdekking dat ze op dezelfde middelbare school hebben gezeten in Budapest heel verrassend. Snel daarna richtten zij Budapest Delight op, met als vaste locatie Vaaghuyzen. Dit concept was 5 jaar lang succesvol en vele bekende DJ?s als Vince Watson (UK), Medway (US), Carlos Valdes, Sandrien, Dikkie D, Esther, Eva Maria, Martine, Hepcat, Rombout, Shiva, Andrea, Kyra (HU), Ned (BR) Matik (BE) waren te gast. Momenteel vinden de Budapest Delight avonden plaats in onder andere The Getaway Cafe.

Artist info:
www.myspace.com/blender1
www.myspace.com/djstandox
www.myspace.com/dansor
www.szilviaharsz.com
www.budapestdelight.com
laatste aanpassing
Soundclinic! haha
Uitspraak van B) Mister Marcel B) op vrijdag 19 augustus 2011 om 19:32:
***­SNOOP***­ Lekkere setjes

THX!!!

laatste aanpassing