Partyflock
 

SFFRMKRS

concept
AdresHaarlemmerstraat 49-2
1013 EK
Amsterdam
Nederland
KvK34279432
Oprichting2002
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud

Uitgaansagenda SFFRMKRS

Laatste feest was op zaterdag 4 maart 2017: Vunzige Deuntjes, Sloterparkbad, Amsterdam
Artiest
Cream
16 maart 2013
Foto's, SFFRMKRS, 16 maart 2013, Matrixx, Nijmegen
Nieuws
Zaterdag 1 februari is de dag dat eventorganisatie SFFRMKRS het Nijmeegse nachtleven weer komt opschudden! Matrixx is de spot waar je moet zijn! Zoals je van SFFRMKRS gewend bent komt het met een line-up om je vingers stuk voor stuk bij af te likken. Toonaangevende en geliefde dj's en acts uit de Nederlandse eclectische uitgaansscene staan paraat om jou en je vrienden te rocken. SFFRMKRS in your area!
Zaterdag 12 oktober is de dag dat de Amsterdamse eventorganisatie SFFRMKRS met een karrevracht aan dj's het Nijmeegse nachtlevend kleur komt geven. De plek waar al dit moois plaats zal vinden is: Matrixx.
Eén van SFFRMKRS's nieuwste muzikale concepten is The Loft! Net als de andere concepten vertegenwoordigt The Loft een sound die fijn, opzwepend en gemaakt is de dansvloer in extase te brengen.
VDL
28 maart 2013
De SFFRMKRS vonden het tijd voor een onvervalste pure clubavond. Zo'n avond waar liefhebbers samenkomen voor fijne muziek, boogiemovements en een gezellige tijd! Zo'n avond waarbij house weer eens de onbetwiste aanvoerder van de dansvloer is. Ssjawel,...ze doen een avondje voor de liefhebbers.
SFFRMKRS naar Matrixx
22 februari 2013
SFFRMKRS gaat naar Matrixx te Nijmegen, na twee jaar achter elkaar aanwezig te zijn op Matrixx at the Park waar SFFRMKRS niet onopgemerkt is gebleven, is het tijd om Matrixx nu ook te gaan vullen. 1