Partyflock
 

Beat Scene Events

afbeelding Beat Scene Events
AdresWantsnijdershoeve 12
7326 XA
Apeldoorn
Nederland

Uitgaansagenda Beat Scene Events

Laatste feest was op vrijdag 7 maart 2008: Hardstyle NRG, Plaza di Christo, Apeldoorn
Statistieken
4·feesten
4·in het verleden
1·fotoshoot
55·foto's
1·winactie
589·bezoekers
430·unieke bezoekers
4Partyflockfans
214·albumfoto's
9·opmerkingen
1·waardering
zeer goed·stemresultaat (339 stemmen)

1 waardering

:cheer:

9 opmerkingen

 
Hardstyle NRG – meet the talents

Dat Partyflock inmiddels flink wat invloed heeft gehad op de ontwikkelingen in de dancescene moge duidelijk zijn. Meer dan 20.000 feesten per jaar in de agenda, een eigen feest in het Gelredome, noem het maar op. Maar ook op kleinere schaal heeft Partyflock invloed gehad. Op 30 september 2004 opende Nomizz het “Nieuwe Hardstyle Tracks” forumtopic, waarna een aantal toegewijde Hardstylers dagelijks meerdere pagina’s volschreven over Hardstyle en zaken die ze verder belangrijk genoeg vonden om er neer te zetten. De vaste aanhang groeide, er kwamen meetings op feesten, en toen op Partyflock de optie kwam om een eigen privé stukje op de site te creëren werd dat meteen gedaan. De Hardstyle Flock was geboren, met inmiddels 117 leden, ruim 50 flocktopics en altijd meer dan 100 topicposts per dag. De bezetting van de Hardstyle Flock bestaat voornamelijk uit Hardstyle DJ’s, waarvan er een flink aantal inmiddels zijn doorgebroken, maar een groter deel is nog steeds bezig om een voet aan de grond te krijgen in deze scene. Het kon daarom niet uitblijven dat een aantal fanatiekelingen het initiatief in eigen hand namen om een feest te organiseren dat puur gericht is op vernieuwing in de Hardstyle. Op 27 april is het eindelijk zover: Explosive Sounds & Beat Scene Events present: Hardstyle NRG – Meet the talents, Kings &­ Queens, Apeldoorn.

De Main Talent Area zal vol staan met de populairste nieuwe helden die de Hardstyle scene te bieden heeft. Er zal hier een heuse primeur zijn in de vorm van Bazz Implant: Live; de mannen achter deze live-act, Alphaverb & Intractable One, zullen echter bij de Hardstyle liefhebbers inmiddels wel bekend zijn. Vorig jaar hadden ze samen een monsterhit met “Low Frequenced Bass” die door bijna de gehele Hardstyle top grijs gedraaid is. Maar er is meer te genieten in de hoofdzaal. Wat te denken van Josh &­ Wesz (StraightOn Records), ook bekend van hun Chicks On Fire release op het nieuwe succesvolle Next Chapter label), Jones & B-Front (bekend van hun grote hit “Lunatick”), Equal Mindz (de mannen achter de floorfiller “Hardminded”), Xavi &­ Calypso (waarvan we binnenkort de eerste release kunnen verwachten op het platenlabel van Deepack), Abject & Scope DJ (waarvan Abject samen met Headhunterz de grote hit “End Of My Existence/Scantraxx Rootz” heeft gescoord en Scope DJ waarvan we binnenkort zijn aankomende release kunnen verwachten op Next Chapter) en ScuL & Vintage (ScuL is de eigenaar van het grote Global Hardstyle Forum en Vintage stond in 2005 te draaien op Defqon.­1 onder de stralende zon van de talent area). Naast al deze toppers zal Solutio (bekend van o.a. Hardsound &­ E.­S.­U) samen gaan draaien met een Mysteryguest, die al vele boekingen op zijn naam heeft,en er altijd een feestje van maakt. MC`s van deze avond zullen zijn: MC: Shockproof & MC: Calf


In de Upstairs Talent Area zullen talenten staan die nú nog minder bekend zijn,echter zijn deze stuk voor stuk hard aan de weg aan het timmeren! De line-up zal hier bestaan uit Stylo! (SL Addicted), Corfax (winnaar Opzngronings DJ Contest), Arteta (o.a. bekend van Y.­E.­S, Kickin Hard, Bakel Beatz), D-Vino (bekend van Sensational Hardstyle Party,Harder), Faistos (Factory of Hardstyle), Geezer (Hardstyle Energy), The Vision (A.k.a. Zentiments, bekend van Jumpingstars) en last but certainly not least Digeon! (Wateringen gaat Hard). In deze Area komt ook de DJ te draaien die voortkomt uit de mini DJ Contest die we voor dit feest hebben georganiseerd. We hebben al vele goede inzendingen gehad, dus ook dít belooft veel goeds! Ook zullen we hier vooral veel verscheidenheid in de muziek zien. Er zal een mengelmoes te horen zijn van vrolijke melodische Hardstyle, het meer serieuze ragwerk, meer Jump georiënteerde Hardstyle, oude Italiaanse Hardstyle en om het feest een gepast einde te geven zal er afgesloten worden met een flinke portie Hardcore.

Hou je wel van Hardstyle, maar wil je eens iets anders horen dan altijd maar diezelfde grote namen, dan mag je dit feest natuurlijk niet missen. Met deze line-up, een perfect centraal gelegen locatie en de gezellige sfeer waar de Hardstyle Flock om bekend staat, kan het niet anders dan dat dit een succesvol feest wordt! Om het feest zo laagdrempelig mogelijk te maken, zodat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van deze grote groep talenten, is de entreeprijs slechts 5 Euro!! De kaartjes zullen alleen op de avond zelf verkrijgbaar zijn, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Last note: Dames hebben tot 23.00 uur gratis entree!

Nog even alle gegevens op een rij:

Hardstyle NRG – Meet the talents
Vrijdag 27 april 2007, 22.00 – 4.00 uur
Kings &­ Queens, Apeldoorn
Entree 5 Euro
Leeftijd 18 +

Don’t miss it!!


­ ­
laatste aanpassing
 
Bazz Implant: Live @­ Hardstyle NRG (Kings &­ Queens, Apeldoorn)


laatste aanpassing
dat waren toch die knakkers die enorm vet leip zat waren?
Deze jongens gunnen het talent een kans!:D
 
­ ­
 
The Vision ft.­ MC Diel - We Control (DJ Syro Remix)


The Vision ft.­ MC Diel - We Control (Hardstyle NRG Anthem)
Kom maar weer op met die nieuwe editie van Hardstyle NRG :D :cheer:
 
Uitspraak van GOUDHAAN op dinsdag 11 december 2007 om 23:17:
Kom maar weer op met die nieuwe editie van Hardstyle NRG

komt er aan 8)
Wanneer is er weer een nieuwe Hardstyle NRG?? Of is dat afhankelijk of Faistos mss een griekse schone aan de haak slaat op Kreta :p