Partyflock
 
Nieuws · augustus 2003
­ Nederland
Activator in de Danssalon
zondag 31 augustus 2003
Met ingang van zaterdag 6 september start De Danssalon in Eindhoven met een nieuw wekelijks dance evenement onder de naam Activator.
The Boss of the Bass is Back
zaterdag 30 augustus 2003
E.H.B. heeft in overleg met the Shaker in Ijselstein besloten om het feest The Boss of the Bass is Back te verzetten van vrijdag 21 november naar vrijdag 7 november.
Cruel Sounds presenteert zaterdag 20 september “Morgana”. Een nieuw hardstyle concept dat plaats vind op een exclusieve lokatie.
Heroes of techno @ P60
vrijdag 29 augustus 2003
Heroes of Techno gaat de binnen- en buitenlandse technohelden op het podium van P60 zetten. Zo zijn Marco Bailey en K.Cee 8 november aan de beurt, maar eerst 6 september Ben Sims, Bart Skils en residents Roland en Robyn.
Ultrashock
vrijdag 29 augustus 2003
De Eindhovense dance-organisator Extrema timmert ook ná het dance-festival Lovefields hard aan de weg met verschillende partners. First Vision is een van haar nieuwe samenwerkingsverbanden én het brein achter de organisatie van dance event Ultrashock!.
Xtralarge sluit zomer af met beachparty
donderdag 28 augustus 2003
Dit weekend zal Xtralarge de zomer in stijl afsluiten met een spetterende beachparty in Bloemendaal.
Peter-Paul Pigmans overleden
woensdag 27 augustus 2003
Vandaag, 27 augustus 2003, is Peter-Paul (3SA) om 14:15 overleden. Na bijna 4 jaar vechten tegen kanker, was zijn lichaam op. Tot op het laatste moment was hij helder en betrokken. Hij had geen angst voor de dood meer en was eraan toe om hier te vertrekken.
Invited by Tiësto
woensdag 27 augustus 2003
Aanstaande donderdag 28 augustus 2003 is het dan zover, de lancering van een nieuwe reeks spectaculaire evenementen. Tiësto zal dan samen met één van zijn beste vrienden, Montana, oude herinneringen ophalen en zorgen voor een exclusieve show.
Het Almeerse uitgaansleven wordt binnenkort verrijkt met een fonkelnieuwe wekelijkse clubavond. Dance organisatie DTF Productions start begin september met de programmering van de donderdag én zaterdagavond van 'de Etage'.
Dimensionz 29 augustus
dinsdag 26 augustus 2003
Dimensionz zal dit jaar beginnen om 19:00h. De avond gaat van start met Lex D, resident dj bij de history in Tynaarlo. Lex D heeft een eigen, bij velen welbekende stijl: Trance/Hardtrance.
Hardtraxx, The Classic Edition
dinsdag 26 augustus 2003
Na het succes van de vorige Hardtraxx edities is het 26 september a.s. tijd voor “Hardtraxx, The Classic Edition”. Het thema van het feest zal garant staan voor een grote dosis aan “golden oldies”.
V.I.P.P. in Tropicana
dinsdag 26 augustus 2003
Danceclub Tropicana is grondig aan het veranderen. Vanaf augustus is Tropicana gestart met een nieuwe reeks clubavonden.
Sundae@Escape
dinsdag 26 augustus 2003
Op 31 augustus a.s. zullen de deuren van Escape Venue ook weer op zondag heropend worden.
PartyBase in Wintelre!
maandag 25 augustus 2003
Vanaf 21:30 zullen de deuren van 't Centrum open gaan en zullen zowel in de Hardstyle als Technozaal de eerste Dj's beginnen met hun set.
Pure Audio 6 september 2003
zondag 24 augustus 2003
Dit jaar eindigt de zomer met een knal! Na een korte zomerstop zal Pure Audio het LVC weer op haar grondvesten doen schudden als de Space DJ’z op het podium landen en alle remmen losgooien.
Yoji Biomehanika in The Matrixx
vrijdag 22 augustus 2003
De extravagante Japanse dj Yoji Biomehanika is door het management van The Matrixx gecontracteerd voor een set tijdens het succesvolle XXlerator Hardstyle Event.
Image Entertainment is een innovatief en vooruitstrevend entertainmentbureau dat altijd op zoek is naar nieuw talent voor de entertainmentbranche.
Na verschillende releases door o.a. Brennan & Heart op het huidige Multigroove-label hebben we besloten om een sub-label te starten die de echte harde sound zal gaan vertegenwoordigen.
Timetable voor Ghosttown 2003.
vrijdag 22 augustus 2003
De timetable voor Ghosttown 2003, 20 september in de Vechtsebanen te Utrecht.
A night with... Marcello
donderdag 21 augustus 2003
Een nieuw concept in de Winkel van Sinkel, waarbij de DJ centraal staat.
Junkie XL, Blaze, DJ Umek, Yonderboi, Vive la Fete, Darko, Terry Farley & Pete Heller, Stuart Patterson, DJ La-di-da, DJ Roog, Bastian, en Men in Blue zijn de eerste namen die bevestigd zijn voor het avondprogramma van het Amsterdam Dance Event.
Nightlive in September
woensdag 20 augustus 2003
De agenda van Nightlive te Maastricht voor de maand september.
Ureka!
woensdag 20 augustus 2003
Op zaterdagnacht 23 augustus gaat het dak eraf in The Talk te Tilburg. Overdag kan je tijdens Dancehill 2003 genieten van alle bekende en minder bekende dj’s. Voor iedereen die dan niet genoeg heeft gehad, opent Ureka! de deuren en kan je de voetjes tot in de late uren dansen.
Je kunt het je bijna niet voorstellen: nu schijnt de zon nog, maar met een ruime maand is het weer herfst. De tijd voor kaarslicht, lange avonden en… Hardhouse Academy!
Zaterdag 13 September a.s. brengt de DJ Club de première van de Windmill Skill Tour. Dit eerste mix album van Laidback Luke zal begin september het levenslicht zien.
House vs. Hiphop
maandag 18 augustus 2003
Op 13 September organiseert HOT events een cultureel festival genaamd "House vs. Hiphop"!
SummerHouse Classics
zaterdag 16 augustus 2003
Zaterdag 23 augustus beleven we alweer de 5e in onze Concept-Serie HouseClassics! Deze editie zal bolstaan van zomerse beats, in de vorm van Club-, Trance-, Techno- en Uptempo Classics.
Dance lééft in Limburg! - Hey DJ!
zaterdag 16 augustus 2003
Dat bewijzen de 132 Dj’s die zich inschreven voor Hey Dj! de eerste provinciale Dj-contest georganiseerd door Stichting Popmuziek Limburg.
De komende 3 donderdagen weer talent-voorrondes op Q-beach. Dit keer is men op zoek naar een Hardtrance talent!
Line up van X-Qlusive Germany
woensdag 13 augustus 2003
Het is zeker: de Duitse Hardstyle invasie zal op zaterdag 1 november plaatsvinden in de HMH!
De eerste editie van `Volume` heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden en dit zal de meeste party-gangers niet ontgaan zijn.
Chemistry’s Beachtour 2003
woensdag 13 augustus 2003
Afgelopen maandag is bekend geworden dat Chemistry’s Beachtour 2003 onverwachts een extra aflevering zal beleven en wel in Noordwijk aan Zee bij beachclub Branding Beach.
Eerste Release van C-Jay
dinsdag 12 augustus 2003
Naast het organiseren van zijn Sessions feesten en het runnen van zijn Sessions platenzaak, is het nu dan zover: C-Jay zal in september met zijn eerste release komen.
Mark-Norman.com Online
dinsdag 12 augustus 2003
Na aansluiting bij het prestigieuse Blackhole Recordings heeft het producers- en deejay team Mark Norman niet stil gezeten! De laatste tijd is Mark Norman druk bezig geweest in de studio.
Zaterdag 27 september komt De Dars i.s.m. Rewind Events met een nieuw concept, een harddance evenement genaamd ‘Audio Active’ in Sportcentrum De Dars te Wervershoof.
Op zaterdag 27 September 2003 zal Eastside Underground weer een Oldschool Madness geven in Condor City te Enschede.
Opbouw Volume!
vrijdag 8 augustus 2003
Om alvast een klein voorproefje op zaterdag te geven; deze foto`s.
Dat Mainstage inmiddels bij veel danceliefhebbers is uitgegroeid tot een vaste plek in hun agenda behoeft geen toelichting meer.
Door het aanhoudende mooie weer zal zaterdag 9 augustus een van de heetste edities in de geschiedenis van de FFWD Heineken Dance Parade worden.
Nightlive in augustus.
donderdag 7 augustus 2003
De agenda van Nightlive te Maastricht voor de maand augustus.
De draaitijden van de DJ's op een feest zijn altijd handig om te weten. Hierbij het tijdschema van het Noord en het Zuid gedeelte van Mystery Land - 2003
Mach-1 Recharged
donderdag 7 augustus 2003
Vrijdag 26 September is het weer tijd voor de volgende editie van Mach-1 namelijk : Mach-1 Recharged.
Timetable Multigroove Volume
donderdag 7 augustus 2003
Timetable Multigroove 'Volume' 9 augustus in de Hemkade.
Dance Programmering Lowlands
woensdag 6 augustus 2003
De dance-programmering van het Lowlands Festival is helemaal rond en kan dit jaar extra sterk uitpakken met enkele primeurs.
Zon, strand, zee, vreugde, liefde, sfeer, leuke mensen, gratis entree, house, minimal, electro en techno, wat wil je nog meer?
The Paradiso which is commonly known as the house for pop rock, hip hop, new classic soul, vocal house and other more gentle natured musical styles, will now be taken over by the progressive sound of Paul Oakenfold on August 21st.
Binnenkort alweer de zesde editie van Girls Love DJ's in de Supperclub.
22 Augustus is het tijd voor derde editie van Qontroller in The Q te Zwolle. Wie een van de vorige editie heeft meegemaakt weet dat het weer een feest zal worden.
B2S deze zomer
dinsdag 5 augustus 2003
Nog een paar nachtjes slapen en dan staat de FFWD voor de deur en ook Decibel Outdoor laat niet lang meer op zich wachten. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.
Jeroen Flamman (Flamman) en Jeff Porter (Abraxas) zijn in de vorm van Fierce Ruling Diva terug op Volume.
31 augustus 2003
Activator in de Danssalon
30 augustus 2003
The Boss of the Bass is Back
Cruel Sounds presenteert “Morgana”.
29 augustus 2003
Heroes of techno @ P60
Ultrashock
28 augustus 2003
Xtralarge sluit zomer af met beachparty
27 augustus 2003
Peter-Paul Pigmans overleden
Invited by Tiësto
Club DTF schudt nachtleven Almere wakker
26 augustus 2003
Dimensionz 29 augustus
Hardtraxx, The Classic Edition
V.I.P.P. in Tropicana
Sundae@Escape
25 augustus 2003
PartyBase in Wintelre!
24 augustus 2003
Pure Audio 6 september 2003
22 augustus 2003
Yoji Biomehanika in The Matrixx
Image Entertainment zoekt dans talent.
Track gereleased op het nieuwe `Multigroove Dark` label
Timetable voor Ghosttown 2003.
21 augustus 2003
A night with... Marcello
Eerste namen Amsterdam Dance Event bekend.
20 augustus 2003
Nightlive in September
Ureka!
18 augustus 2003
Met Partynight op reis naar Hardhouse Academy
Windmill Skill Tour van Laidback Luke
House vs. Hiphop
16 augustus 2003
SummerHouse Classics
Dance lééft in Limburg! - Hey DJ!
14 augustus 2003
Talent-voorrondes op Q-beach voor Beachbop
13 augustus 2003
Line up van X-Qlusive Germany
`Volume, Festival of Hardfreaks` een groot succes
Chemistry’s Beachtour 2003
12 augustus 2003
Eerste Release van C-Jay
Mark-Norman.com Online
Active Audio in de Dars te Wervershoof
10 augustus 2003
Oldschool Madness in de Condor City
8 augustus 2003
Opbouw Volume!
Cristian Varela maakt zijn opwachting bij Mainstage
7 augustus 2003
FFWD Heineken Dance Parade heetste editie ooit!
Nightlive in augustus.
Complete Timetable van Mystery Land - 2003
Mach-1 Recharged
Timetable Multigroove Volume
6 augustus 2003
Dance Programmering Lowlands
5 augustus 2003
Zonnestralen - An exclusive free beachparty
Thirst brings Paul Oakenfold to Paradiso
Girls Love Djs - We doen lekker wat we willeuhhh
Qontroller - Luna & Panic in Control
B2S deze zomer
1 augustus 2003
Fierce Ruling Diva met een live-optreden op Volume