Onderwerp is gesloten!
Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.
In duitsland is die troep nog te halen!!
't werkt wel

't werkt wel
Ja zo voelt het echt ja, heb na een slok pure absinth direct een glas water leeggedronken om dat brandende gevoel weg te krijge 
bereidingswijze Absinth met suiker-->
Een hoeveelheid absint wordt in het glas geschonken. Op het glas wordt een absintlepel met een suikerklontje geplaatst. Daarover wordt ijswater gedruppeld met behulp van een karaf of een absintfontein, zodat de suiker uiteenvalt en oplost, terwijl de karakteristieke troebeling verschijnt: de louche. Ten slotte wordt naar smaak aangevuld met ijswater en even geroerd
check www.groenefee.nl voor meer info

bereidingswijze Absinth met suiker-->
Een hoeveelheid absint wordt in het glas geschonken. Op het glas wordt een absintlepel met een suikerklontje geplaatst. Daarover wordt ijswater gedruppeld met behulp van een karaf of een absintfontein, zodat de suiker uiteenvalt en oplost, terwijl de karakteristieke troebeling verschijnt: de louche. Ten slotte wordt naar smaak aangevuld met ijswater en even geroerd
check www.groenefee.nl voor meer info
Haha, melluk is echt wel de man.
Maar effe serieus; je gaat er zeker wel van hallucineren!
Als je 'm zelf maakt dus, want zoals het verkocht wordt in het buitenland is het niet sterk genoeg om te trippen. Je wordt er wel knetter-wazig van en straalbezopen zoals de meesten hier al vertellen, maar de echte shit moet je zelf maken.
Maar effe serieus; je gaat er zeker wel van hallucineren!
Als je 'm zelf maakt dus, want zoals het verkocht wordt in het buitenland is het niet sterk genoeg om te trippen. Je wordt er wel knetter-wazig van en straalbezopen zoals de meesten hier al vertellen, maar de echte shit moet je zelf maken.
Waarom komt hier iedereen steeds met dezelfde vragen?
Lezen jullie niet het topic ofzo?
Maar goed; het maken is op zich niet erg moeilijk, het kost alleen veel tijd.
Allereerst moet je aan alcohol zien te komen; alles boven de 80 procent is goed. Je kunt het kopen, jatten of zelf maken.
Dan doe je in een grote fles (ik gebruik een mandfles van 5 liter) 2 liter alcohol en daarbij een hele zooi kruiden. Belangrijkste is de alsem waar de werkzame stof in zit. De andere kruiden zijn allemaal bedoeld om de smerige smaak van alsem zo veel mogelijk te verdoezelen; traditioneel gebruikten ze hier vroeger anijs, steranijs, zouthout, citroenmelisse, venkel, kalmoes, hysop, koriander en munt voor maar je kunt er zelf een beetje mee spelen en kijken wat je het lekkerst vind. Ik ben zelf nu zo ver dat het eindbrouwsel totaal niet smerig, maar wel heel sterk smaakt. Ideaal naar mijn idee...
Die hele zooi laat je een tijdje staan, dan gooi je er 2 liter water bij, laat je weer een tijdje staan en dan moet je het destilleren. Als je dat niet doet is het niet te zuipen gewoon. Het werkt wel ofzo, maar het is gewoon echt niet binnen te houden.
Uit de destillatie krijg je een kleurloze vloeistof die je kleurt en nog wat meer smaak geeft door er nogmaals wat kruiden bij te flikkeren en een paar dagen te laten staan.
Dan filteren en in een fles doen; op een donkere plaats bewaren en klaar!
Lezen jullie niet het topic ofzo?
Maar goed; het maken is op zich niet erg moeilijk, het kost alleen veel tijd.
Allereerst moet je aan alcohol zien te komen; alles boven de 80 procent is goed. Je kunt het kopen, jatten of zelf maken.
Dan doe je in een grote fles (ik gebruik een mandfles van 5 liter) 2 liter alcohol en daarbij een hele zooi kruiden. Belangrijkste is de alsem waar de werkzame stof in zit. De andere kruiden zijn allemaal bedoeld om de smerige smaak van alsem zo veel mogelijk te verdoezelen; traditioneel gebruikten ze hier vroeger anijs, steranijs, zouthout, citroenmelisse, venkel, kalmoes, hysop, koriander en munt voor maar je kunt er zelf een beetje mee spelen en kijken wat je het lekkerst vind. Ik ben zelf nu zo ver dat het eindbrouwsel totaal niet smerig, maar wel heel sterk smaakt. Ideaal naar mijn idee...
Die hele zooi laat je een tijdje staan, dan gooi je er 2 liter water bij, laat je weer een tijdje staan en dan moet je het destilleren. Als je dat niet doet is het niet te zuipen gewoon. Het werkt wel ofzo, maar het is gewoon echt niet binnen te houden.
Uit de destillatie krijg je een kleurloze vloeistof die je kleurt en nog wat meer smaak geeft door er nogmaals wat kruiden bij te flikkeren en een paar dagen te laten staan.
Dan filteren en in een fles doen; op een donkere plaats bewaren en klaar!
Ohja, als iemand nog vragen heeft over de bereiding, dan vraag maar raak, maar ik ga hier niet in detail m'n recept neerzetten, want daar ben ik zelf veel te veel tijd voor kwijt geweest om het zo naar eigen smaak te maken en das toch een beetje het geheim van de kok zal ik maar zeggen...
maar ik kan wel zeggen dat het zeker wel de moeite waard is!
maar ik kan wel zeggen dat het zeker wel de moeite waard is!
gelukkig zijn jullie homotjes er nog om onze maatschappij wat beter te houde kanker slaven van de kanker maatschappij alles wat de maatschappij zegt is waar satanisten zijn slecht racisten zijn slecht nazi's zijn slecht extremisten zijn slecht mijn vriendje zegt dit dus zeg ik het ook maar want dan ben ik stoer en hoor ik erbij stelletje kudde vormende kanker idioten !!!!!!
Kun je misschien de volgende keer leestekens gebruiken als je iets typt, want nu moet ik het 3 keer lezen.
En ik ben heel blij dat jij ook mag zeggen wat je van ons denkt.
En ik ben heel blij dat jij ook mag zeggen wat je van ons denkt.
Doe maar met absinth, dat smeert goed.
Aan !T!LT!: Op jou vorig berichtje,
ZEG KRANK IK HOOP DAT JEJE OOR DR AF SNIJD, MAAK ER DAN MEEJ N FOTO VAN A.U.B. DAN KUNNEN WIJ OOK NOG LACHU
...Als ik dat ooit zal doen dan maak ik speciaal voor jou een foto,alleen al om jou te dissen.
Ik ben echt wel al wat meer gewent dus men oor der af snijden doe ik echt nie zo snel!Zo wel dan krijg je je foto en dan stuur ik em naar je op zodat JIJ em op mag eten....
De mzzlz
PS:
(Gaat nergens over en zo ziek ben ik echt niet!!!)
(Kwam in me op en moest et ff kwijt)
(Heb wel KRANK als bijnaam maar, zo KRANKzinnig ben ik dus niet!!!)

ZEG KRANK IK HOOP DAT JEJE OOR DR AF SNIJD, MAAK ER DAN MEEJ N FOTO VAN A.U.B. DAN KUNNEN WIJ OOK NOG LACHU
...Als ik dat ooit zal doen dan maak ik speciaal voor jou een foto,alleen al om jou te dissen.
De mzzlz
PS:
(Gaat nergens over en zo ziek ben ik echt niet!!!)
(Kwam in me op en moest et ff kwijt)
(Heb wel KRANK als bijnaam maar, zo KRANKzinnig ben ik dus niet!!!)
@Tuinman: Kut zeg, lees eerst eens het topic door voor je begint te blaten...













