heer in winschoten 40 voor teroep
maar in grongen hak ik 9.2 strep voor 35euro he dat is niet veer keert maar dan kop ik wel 50 gram haha
maar in grongen hak ik 9.2 strep voor 35euro he dat is niet veer keert maar dan kop ik wel 50 gram haha
Mooi om al die prijzen te zien. Maar als jullie 20-25 euro voor een gram betalen krijgen jullie OF rotzooi OF maar 0.7/08 ofzo.
Weegt iemand het ooit wel eens na om te checkuh of ie ECHT 1 gram krijgt?
Ik denk dat veel mensen schrikken als ze zien wat ze krijgen....
grz ICE
Weegt iemand het ooit wel eens na om te checkuh of ie ECHT 1 gram krijgt?
Ik denk dat veel mensen schrikken als ze zien wat ze krijgen....
grz ICE
20 euro voor un gram
nouh dat doe je goed da
hahahaha idd
wat betaal je voor een gram manitol
hahahaha idd
35 euro in het hoogseizoen dus mei juni anders ook tegen de 50 euro aan .... goeie shit
Grappig he, heel partyflock lijkt een exclusive 50% korting te krijgen.
100 gram flakes kost zeker 2500 in Nederland, 20 euro voor een gram goede coke lijkt mij onmogelijk.
Prijzen stijgen spectaculair in Nederland omdat voor het smokkelen ervan veel geld gevraagd wordt.
In Columbia betaal je voor een gram slechts 4 dollar, versneden kennen ze daar niet
100 gram flakes kost zeker 2500 in Nederland, 20 euro voor een gram goede coke lijkt mij onmogelijk.
Prijzen stijgen spectaculair in Nederland omdat voor het smokkelen ervan veel geld gevraagd wordt.
In Columbia betaal je voor een gram slechts 4 dollar, versneden kennen ze daar niet
Lytheon>>> Bovendien krijg je bijna nooi flakes...
Ik kan flakes krijgen maar dan ben ik heel wat meer kwijt, dan als ik 10gr. haal(want dan zijn het blokjes die gewoon geperst zijn en waar dus ook nog wel anders bij zit.). Dan betaal ik gemiddeld 25 euro per gr. prijs kan nogal verschillen... ligt eraan hoe makkelijk eraan te komen is natuurlijk.
Heb 2 keer flakes gehad en dat is echt wel stukken beter, maarja. wel érg duur!
Ik kan flakes krijgen maar dan ben ik heel wat meer kwijt, dan als ik 10gr. haal(want dan zijn het blokjes die gewoon geperst zijn en waar dus ook nog wel anders bij zit.). Dan betaal ik gemiddeld 25 euro per gr. prijs kan nogal verschillen... ligt eraan hoe makkelijk eraan te komen is natuurlijk.
Heb 2 keer flakes gehad en dat is echt wel stukken beter, maarja. wel érg duur!
Ik weet het... heb nog nooit de moeite genomen om het uit te koken, maar ik gebruik het ook niet zovaak meer als bijvoorbeeld 'n jaar geleden.
Nu komt het voor dat ik één keer per maand/1,5 maand één halfje haal op 'n feest... toen haalde ik bijna wekelijks of tweewekelijks 10 gram, waarvan er best 'n hoop aan mezelf op ging
Maar die tijd heb ik gelukkig achter me kunnen laten
Nu komt het voor dat ik één keer per maand/1,5 maand één halfje haal op 'n feest... toen haalde ik bijna wekelijks of tweewekelijks 10 gram, waarvan er best 'n hoop aan mezelf op ging
Maar die tijd heb ik gelukkig achter me kunnen laten
ik haal vaak 3 halve voor 50, anders is het 1 gr voor 40!
en al die lui die zeggen dat ze 1 voor 20 halen, bewijs dat maar es! geloof der geen ene flikker van
en al die lui die zeggen dat ze 1 voor 20 halen, bewijs dat maar es! geloof der geen ene flikker van
hoe moet je dat doen, uitkoken?
Neo The One 16 oktober 2004 18:28
hoe moet je dat doen, uitkoken?
hoe moet je dat doen, uitkoken?
De kooktemperatuur van pure sos ligt geloof ik op iets van 87 graden Celsius(kan ik mis hebben maar was volgens mij iets in die richting).
De temperatuur waar de middelen waarmee sos versneden kan worden bij kookt ligt lager dan dat.
Dus de middelen waarmee het versneden wordt verdampen eerder.
Zoiets was 't geloof ik.
Lytheon weet wel hoe het precies moet en welke middelen je daarvoor nodig hebt.
laatste aanpassing



















