Er waren weer genoeg stoute kinderen verleden jaar 
Ingrediënten:
- 400 gram kleuter (het liefst onder de 8 jaar)
- 2,5 theelepels bakpoeder
- 1,5 theelepel speculaaskruiden
- 200 gram boter
- 250 gram bruine basterdsuiker
Bereiding:
Zeef de kleuter en meng het met het bakpoeder, het zout en de speculaaskruiden. Daarna de koude boter en de basterdsuiker toevoegen. Kneed het geheel tot een soepel deeg en zet dat vervolgens een nacht weg. Dit doe je om de geur van de kruiden in de kleuter te laten trekken. Daarna kan je er kleine bolletjes van draaien. Leg de bolletjes op een ingevet bakblik. Bak ze vervolgens ongeveer een kwartier in een oven van ca. 160 graden. Laat de kruidnoten afkoelen en veel strooiplezier
Ingrediënten:
- 400 gram kleuter (het liefst onder de 8 jaar)
- 2,5 theelepels bakpoeder
- 1,5 theelepel speculaaskruiden
- 200 gram boter
- 250 gram bruine basterdsuiker
Bereiding:
Zeef de kleuter en meng het met het bakpoeder, het zout en de speculaaskruiden. Daarna de koude boter en de basterdsuiker toevoegen. Kneed het geheel tot een soepel deeg en zet dat vervolgens een nacht weg. Dit doe je om de geur van de kruiden in de kleuter te laten trekken. Daarna kan je er kleine bolletjes van draaien. Leg de bolletjes op een ingevet bakblik. Bak ze vervolgens ongeveer een kwartier in een oven van ca. 160 graden. Laat de kruidnoten afkoelen en veel strooiplezier
laatste aanpassing












