Smiley ©10 januari 2011 12:23Met Kerst 4 eendeborsten gekocht vers van de poelier. Had er echter maar 2 nodig, dus 2 stuks heb ik ingevoren. Hoe lang kan je ze zo bewaren zonder dat de smaak vergaat?
10 januari 2011 12:33Gevogelte ca 9 maanden. En met wat "smaakkruiden" heb je weer eend met de kerst 2011.
Smiley ©10 januari 2011 12:40Uitspraak van verwijderd op maandag 10 januari 2011 om 12:33:Gevogelte ca 9 maanden. Prima Uitspraak van verwijderd op maandag 10 januari 2011 om 12:33:kerst 2011. Waaarschijnlijk wel eerder, maar toch
Smiley ©11 januari 2011 16:35Uitspraak van Uitgrid! op dinsdag 11 januari 2011 om 11:18:Hmm ook lekker gerookt, voor in een salade Lekker bakken, garen in de oven en lekker rose opeten. In salade = waste of duck
16 januari 2011 00:34Uitspraak van Smiley © op maandag 10 januari 2011 om 12:23:Hoe lang kan je ze zo bewaren zonder dat de smaak vergaat? Vrijwel niet. Het droogt alleen maar uit of je hebt hem moeten vacumeren
Djerk16 januari 2011 03:53indd maak er wat lekkers van voordat het droge zooi is, en niet meer te eten..
Smiley ©18 januari 2011 09:01Uitspraak van verwijderd op zondag 16 januari 2011 om 00:34:Vrijwel niet. Het droogt alleen maar uit of je hebt hem moeten vacumeren Volgens mij was ie gevacumeerd vanaf de poelier Moet ik ff nakijkenlaatste aanpassing 18 januari 2011 09:01
Smiley ©15 februari 2011 21:33Uitspraak van Djerk op zondag 16 januari 2011 om 03:53:indd maak er wat lekkers van voordat het droge zooi is, en niet meer te eten.. Van de week maar es uit de vriezer gehaald, was nog prima te doen. Exact zelfde smaak als met Kerst, al was ie dan ook gevacumeerd