Vind echt alle pasta's erg lekker maar pasta Funghi
is toch het lekkerst!
Uitspraak van ::Marliee:: op donderdag 27 augustus 2009 om 12:50:HMMMMMMMMM
kun je me echt voor wakker maken, als die goed gemaakt is..
wel met dikke champies erin
Uitspraak van verwijderd op donderdag 3 september 2009 om 23:30:groene pesto erin is ook
pesto is ook wel lekker idd..
of gewoon spagetti koken met paturain erin is ook lekker
Uitspraak van lindaaatje op maandag 14 september 2009 om 16:38:behalve de pasta zelf, dat lukt me echt niet
ghehehe mega simpel..
1 heel ei op 100 gram bloem. scheutje olie en snufje zout. goed door kneden tot een mooi glad deeg. "beter is een nachtje laten rusten onder iets vochtige theedoek in koelkast" En dan door de pasta molen heen draaien. iets aan laten drogen op een steel zodat het kan hangen. En vervolgens afkoken.
Pasta al dente koken,afgieten, en daar een oliemix van: extra vierge olijfolie, vers geperste knoflook, verse basilicum, oregano, zwarte peper uit de molen , en wat zout over gieten. (als je bv de verse pasta van de Appie gebruikt, heb je maar 4 min. nodig)
Minuutje met de deksel erop dat de smaken intrekken, en evt nog wat roomboter.
Voor de rest alles er APART bij...
Biefstuk even in de grillpan om dicht te schroeien- dat de sappen behouden blijven- en dan 2/3 minuutjes in de oven op 150C. (afhankelijk van de dikte)
Groenten ook apart wokken dat ze beetgaar zijn....niemand houdt van slappe hap!
Houdt je van een 'bite',dan voeg je BEETJE cayennepeper toe....
Minuutje met de deksel erop dat de smaken intrekken, en evt nog wat roomboter.
Voor de rest alles er APART bij...
Biefstuk even in de grillpan om dicht te schroeien- dat de sappen behouden blijven- en dan 2/3 minuutjes in de oven op 150C. (afhankelijk van de dikte)
Groenten ook apart wokken dat ze beetgaar zijn....niemand houdt van slappe hap!
Houdt je van een 'bite',dan voeg je BEETJE cayennepeper toe....
pasta met aardappelen sperziebonen en pestosaus
vage combi maar wel lekker
kook 1 aardappel ofzo per persoon
als bijna klaar is pasta(tagliatelle alias lintwormen pasta zo noem ik ze) erbij en diepvries sperziebonen
anders wat eerder als ze vers zijn
beetje kookvocht bewaren
mengen met de (groene)pesto
peper en zout
mengen met de rest en klaar.
lekkerste is natuurlijk zelf pesto maken
gerecht van jamie oliver
vaag die aardappels en pasta maar wel lekker
vage combi maar wel lekker
kook 1 aardappel ofzo per persoon
als bijna klaar is pasta(tagliatelle alias lintwormen pasta zo noem ik ze) erbij en diepvries sperziebonen
anders wat eerder als ze vers zijn
beetje kookvocht bewaren
mengen met de (groene)pesto
peper en zout
mengen met de rest en klaar.
lekkerste is natuurlijk zelf pesto maken
gerecht van jamie oliver
vaag die aardappels en pasta maar wel lekker
Uitspraak van lindaaatje op dinsdag 15 september 2009 om 14:13:Maar zelf pasta maken is vooral leuk voor ravioli
niet helemaal mee eens
Uitspraak van lindaaatje op woensdag 16 september 2009 om 10:26:vis met kaas...
Ik had ook niet verwacht dat het lekker zou zijn
Uitspraak van RampestampertjeGa ik vanmiddag eten: pasta met pesto en koude tonijn en geraspte kaasop woensdag 16 september 2009 om 09:16:
lekkerrrrrrrrrrr!!!
moet je ook een beetje zongedroogde tomaatjes door heen doen en rode uit, als je daar van houdt!
is echt superlekker
Uitspraak van **marloes** op woensdag 16 september 2009 om 10:28:moet je ook een beetje zongedroogde tomaatjes door heen doen en rode uit
Hmm, dat is wel een goed idee
Uitspraak van **marloes** op woensdag 16 september 2009 om 10:28:Ga ik vanmiddag eten: pasta met pesto en koude tonijn en geraspte kaas
lekkerrrrrrrrrrr!!!
moet je ook een beetje zongedroogde tomaatjes door heen doen en rode uit, als je daar van houdt!
is echt superlekker
en?? was t lekker?
alle pasta 
pasta is de shit
- penne met ham, kaas, courgette en bechamelsaus
- fusilli met bakbacon, ui, knoflook, tomaat, basilicum, oregano en veeeeeel parmezaan
- penne met witvis, ui, knoflook, tomaat, basilicum en oregano
- spaghetti bolognese
- penne met gorgonzola, room, kip en courgette
- penne met ui, tomaat, basilicum, oregano, knoflook, courgette en champignons
- penne met ui, tomaat, basilicum, oregano, knoflook, broccoli en champignons
- fussili met bacon, romatomaatjes, rucola, pijnboompitten, knoflook en veeeel parmezaan
- pastasalade van tonijn, makreel, sardientjes, mais, olijven, zongedroogde tomaatjes, boontjes en mayonaise
- kaastortellini met champignonsaus en oude kaas
- spaghettini met knoflook en chilipeper
- spaghettini met tomaat, gamba's, rucola en knoflook
- ordinaire macaroni van gehakt en saus
pasta is de shit
- penne met ham, kaas, courgette en bechamelsaus
- fusilli met bakbacon, ui, knoflook, tomaat, basilicum, oregano en veeeeeel parmezaan
- penne met witvis, ui, knoflook, tomaat, basilicum en oregano
- spaghetti bolognese
- penne met gorgonzola, room, kip en courgette
- penne met ui, tomaat, basilicum, oregano, knoflook, courgette en champignons
- penne met ui, tomaat, basilicum, oregano, knoflook, broccoli en champignons
- fussili met bacon, romatomaatjes, rucola, pijnboompitten, knoflook en veeeel parmezaan
- pastasalade van tonijn, makreel, sardientjes, mais, olijven, zongedroogde tomaatjes, boontjes en mayonaise
- kaastortellini met champignonsaus en oude kaas
- spaghettini met knoflook en chilipeper
- spaghettini met tomaat, gamba's, rucola en knoflook
- ordinaire macaroni van gehakt en saus
Pasta?
http://www.food-info.net/uk/products/pasta/shapes.htm
Uhhhmmm, heb je even?
Uitspraak van lindaaatje op maandag 2 november 2009 om 18:03:Hoe krijg je het weg. Die pastasaus daar zit al prei, ui, knoflook etc. in he!
Daar merk ik anders weinig van!
Ik vind het zwaar lekker iig
Uitspraak van lindaaatje op maandag 2 november 2009 om 18:03:Goede italiaanse gerechten bestaan juist uit zo min mogelijk ingredienten
Ik ken ook geen echte italiaanse gerechten maken
Toen ik in italie was heb ik zwaar genoten van de italiaanse keuken & de koffie
















![N[ii]entje](/images/user/196121_43813.png)


