helemaal géén pasta! Alle pasta's vind ik goor
pasta el dante
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 14:47:Alle pasta's zijn lekker
ja vooral die je kunt snuiven
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 14:52:Pasta met bertolli saus, gehakt, ui, paprika, knoflook, italiaanse keukenkruiden en uiteraard parmezaanse (of parmazaanse?) kaas erover heen ...
spaghetti moet je niet uit een potje maken!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 14:54:spaghetti moet je niet uit een potje maken!
Als ik tijd genoeg had wil ik ook alles vers, zelf saus maken.. Heerlijk!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 15:25:niemand meer die een ouderwets prakje met een stuk vlees waardeerd tegenwoordig
Jawel hoor,dat maak ik ook vaak,
maar dan op ze italiaans
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 15:25:niemand meer die een ouderwets prakje met een stuk vlees waardeerd tegenwoordig
Ik wel..
Heb liever prakje met stuk vlees dan die tomatentroep wat ze italiaans noemen..
Uitspraak van Lampenkapje op dinsdag 25 augustus 2009 om 15:57:Ik maak het altijd zelf,is echt binnen 10 minuten gedaan
Ik dus ook
Uitspraak van inactief op dinsdag 25 augustus 2009 om 16:01:Heb liever prakje met stuk vlees dan die tomatentroep wat ze italiaans noemen
www.dantica.nl ga daar maar eens eten
Uitspraak van Lampenkapje op dinsdag 25 augustus 2009 om 15:57:Ik maak het altijd zelf,is echt binnen 10 minuten gedaan
recept?
www.dantica.nl ga daar maar eens eten dan piep je wel anders en dan vooral die huisgemaakte groene spaghetti, gemaakt van spinazie, met een tomatensaus en champignons aan tafel geflambeerd met whisky in een parmezaanse kaas
Ben ik ineenkeer 300 euro lichter ofwat??
recept?
Basilicum plantje(ik neem er altijd 2 omdat er vaak slechte blaadjes aan zitten)
1 zakje parmazaanse kaas(de echte he)
knoflook
Olijfolie
Walnoten(mag ook pijnboom pitjes zijn)maar ik vind met walnoot lekkerder
staafmixer
en dan alles bij elkaar pleuren,alleen de olie niet,
de olie doe je terwijl je mixt er bij,tot het de dikte heeft als yogurt.
Hoeveel er van alles in moet is afhankelijk van je smaak,je moet gewoon blijfen proeven
tot jij hem lekker vind.Ik doe er altijd lekker veel knoflook in,
maar misschien vind jij dat niet lekker.Dus gewoon lekker proeven onder het maken
Uitspraak van Lampenkapje op dinsdag 25 augustus 2009 om 17:23:Basilicum plantje(ik neem er altijd 2 omdat er vaak slechte blaadjes aan zitten)
Je kan ook gewoon naar die turkse supermarkt en daar verkopen ze gewoon zakjes met basilicum, want het is echt een kutwerk om al die blaadjes eraf te haleng
Je kan ook gewoon naar die turkse supermarkt en daar verkopen ze gewoon zakjes met basilicum, want het is echt een kutwerk om al die blaadjes eraf te haleng
Ik haal ze in italiaans winkeltje.
Als ik pasta maak sta ik 5 uur in de keuken,dus kwartiertje plantje
plukken valt nog mee
Uitspraak van Lampenkapje op dinsdag 25 augustus 2009 om 19:03:Ik haal ze in italiaans winkeltje.
Italiaanssss
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 25 augustus 2009 om 19:12:Italiaanssss me vriend is Italiaans, dus vndaar dat ik alleen de pasta vn me schoonmoeder lust
Ik ben ook italiaans,maar ik kook lekker zelf.
Maar moet zegen dat mijn vader nog het lekkerste kookt















