ik analiseer eerst waar het meeste beleg zit, eenmaal dat bepaalt heb ik een punt om naartoe te werken.
maar voordat ik begin te eten bestudeer ik m'n boterham nog even goed op mogelijke startplekken (lees: stukken met het minste beleg). dit alles duurt ongeveer 2 minuten maar dan heb ik wel waar voor mijn geld
maar voordat ik begin te eten bestudeer ik m'n boterham nog even goed op mogelijke startplekken (lees: stukken met het minste beleg). dit alles duurt ongeveer 2 minuten maar dan heb ik wel waar voor mijn geld
ik analiseer eerst waar het meeste beleg zit, eenmaal dat bepaalt heb ik een punt om naartoe te werken.
maar voordat ik begin te eten bestudeer ik m'n boterham nog even goed op mogelijke startplekken (lees: stukken met het minste beleg). dit alles duurt ongeveer 2 minuten maar dan heb ik wel waar voor mijn geld
Whjhw...3 uur eerder opstaan sochtends!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 maart 2006 om 21:02:ja de belegverdeling speelt idd een grote rol bij de keuze van de beginhoek!
Niet alleen de belegverdeling, maar ook de boterverdeling. Al zit er linksonder iets meer boter als op de andere plaatsen, eindig ik daar. I Boter! Het lekkerste voor het laatst bewaren
de boterverdeling is idd mede-verantwoordelijk voor de belegverspreiding van het gekozen product. Desalniettemin is niet elk beleg volkomen afhankelijk van de boterspreiding dat middels het mes geschiedt!
Ook de korrelgrote van de hagel, en de vlok in het bijzonder, kunnen tot afwijkende broodpatronen leiden. Wat tot gevolg heeft dat de keuze van de juiste hoek meer tijd en inspiratie vergt van de consument!!!
Ook de korrelgrote van de hagel, en de vlok in het bijzonder, kunnen tot afwijkende broodpatronen leiden. Wat tot gevolg heeft dat de keuze van de juiste hoek meer tijd en inspiratie vergt van de consument!!!
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 maart 2006 om 21:41:de boterverdeling is idd mede-verantwoordelijk voor de belegverspreiding van het gekozen product. Desalniettemin is niet elk beleg volkomen afhankelijk van de boterspreiding dat middels het mes geschiedt!
Ook de korrelgrote van de hagel, en de vlok in het bijzonder, kunnen tot afwijkende broodpatronen leiden. Wat tot gevolg heeft dat de keuze van de juiste hoek meer tijd en inspiratie vergt van de consument!!!
Er wordt nu iets te diep in gegaan op de materie. Kunnen we het aub bij de basis houden, zodat de "boterham-leken" het ook nog kunnen volgen?
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 maart 2006 om 22:09:rechts onder
Linksonderin
Uitspraak van Deesjuh Joey op woensdag 29 maart 2006 om 23:21:uhm...ik let daar nooit zo op
dan wordt het tijd daar eens op te letten de juiste hoek is essentieel voor een goed begin van de dag!!
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 april 2006 om 01:21:ik krijg nog eten uit zo'n potje
:recpect: whaha
das kut voorgekouwd dan zitten er geen hoeken maar aan je weet niet wat je mist
ja inderdaad!!
De hoeken zijn het lekkerste!!
Net als bij sperziebonen, altijd een hele uitdaging om de groeie hoek te vinden..
Ik heb m alleen nog nooit gevonden, omdat ie rond is
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 21 maart 2006 om 21:30:Niet alleen de belegverdeling, maar ook de boterverdeling. Al zit er linksonder iets meer boter als op de andere plaatsen, eindig ik daar. I Boter! Het lekkerste voor het laatst bewaren
Je bent nog net zo maf als 3 weken geleden!!
houden zo!!
Uitspraak van * Bianca * op donderdag 6 april 2006 om 12:37:De hoeken zijn het lekkerste!!
Net als bij sperziebonen, altijd een hele uitdaging om de groeie hoek te vinden..
Ik heb m alleen nog nooit gevonden, omdat ie rond is
sperziebonen ben k egt lang meej bezig kijkuh aan welke kant ik begin en dan knagen en dan de volgende sperzieboon totdat me bordjuh leeg izz
daarom liever een boterham sneller en die heeft 4 hoekjuhs
sperziebonen ben k egt lang meej bezig kijkuh aan welke kant ik begin en dan knagen en dan de volgende sperzieboon totdat me bordjuh leeg izz
daarom liever een boterham sneller en die heeft 4 hoekjuhs
dus sperziebonen eten is nuttige tijdverspilling..
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 april 2006 om 21:16:kan het ook op een bordje leggen in een vierkant
of een vierkant bordje nemen
Uitspraak van verwijderd op donderdag 6 april 2006 om 21:16:idee thanks.
kan het ook op een bordje leggen in een vierkant
tjah wat je zelf het handigst vind k bracht je alleen maar op een idee
Uitspraak van * Bianca * op zaterdag 8 april 2006 om 17:40:dus sperziebonen eten is nuttige tijdverspilling..
tijdverspilling jah. niet nuttig... en k vind dat een sperzieboon nou niet egt een hoek heeft duzz boterham vin k lekkerder
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 8 april 2006 om 18:20:of een vierkant bordje nemen
ha ha ha ja ja
tjah wat je zelf het handigst vind k bracht je alleen maar op een idee
ja ik ga verder met jullie tips en ik houdt jullie zeker op de hoogt van mijn vorderingen
Uitspraak van E.R.A.S.E. op dinsdag 11 april 2006 om 00:12:Ik snij m,n boterham in 8 stukjes en begin bij de middelste. afz E.R.A.S.E.
en k bewaar de lekkerste ( midden dus ) voor t laatste!!
hahaha
waar gaat dit over?!
Ik doe onderzoek voor stichting Brood, om te kijken welke hoek het populairst is onder de mensen.
Vervolgens wordt er een stukje broodverbetering toegepast, om andere hoeken ook populair te maken.
De rechterbovenhoek is zeg maar echt een minderheidshoek, deze hoek wordt verwaarloosd, en vaak snel weggewerkt. Het doel is om deze hoek te integreren met de rest van de boterham, wat vooralsnog zeer lastig blijkt te zijn!
Uitspraak van E.R.A.S.E. op dinsdag 11 april 2006 om 00:12:Ik snij m,n boterham in 8 stukjes en begin bij de middelste. afz E.R.A.S.E.
boterham in 8 stukken volgens mij hep je dan gen middelste stukje... of ben ik nou gek
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 11 april 2006 om 12:32:Ik doe onderzoek voor stichting Brood, om te kijken welke hoek het populairst is onder de mensen
links onder duzz
links onder duzz
Ja links is erg in trek!
Wat ook leuk is, memory met je boterham!
Benodigdheden:
- Brood
- Broodplank/ bord
- Bestek
- Beleg
- Het geheugen van een goudvis
Speluitleg:
De gekozen boterhammen dienen meerdere malen verkleind te worden. Als er genoeg kleine stukken brood ontstaan zijn kunnen deze voorzien worden van beleg. Zorg dat je elk soort beleg 2x op een stukje brood aanbrengt. (Je kan ook twee blancobroodstukken overhouden).
Draai vervolgens de belegde stukken om, en draai je bord een aantal keer in het rond.
Dan is het de kunst om de gelijke stukkies om te draaien en op te eten!
Suc6