ben vaak alleenm thuis dus kan het wel beetje ja
Ik werk vier dagen in de week in een restaurant.........
Ik kan al aardig wat aan elkaar breien......
Maar je hebt twee verschillende kook soorten en convience koken dus met kant en klaar producten en maaltijden of het koken dat er nog geen product bereid is dat je een soep maakt met behulp van een roux ( gebonden soep dan) bijvoorbeeld..........
ik zelf hang er een beetje tussen is soms meer gebruiks klaar producten soms van af het begin .....tot eind product zelf maken
Ik kan al aardig wat aan elkaar breien......
Maar je hebt twee verschillende kook soorten en convience koken dus met kant en klaar producten en maaltijden of het koken dat er nog geen product bereid is dat je een soep maakt met behulp van een roux ( gebonden soep dan) bijvoorbeeld..........
ik zelf hang er een beetje tussen is soms meer gebruiks klaar producten soms van af het begin .....tot eind product zelf maken
Ik kan heel goed koken, maar daar hebben meer creatieve mensen last van
Als ik mbo had gedaan, dan was het koksopleiding geweest...
Als ik mbo had gedaan, dan was het koksopleiding geweest...
Ik kook best regelmatig (en dan dus geen opwarm maaltijden ofzo ). Het is ongeveer het enige wat ik heb geleerd op die kut basisschool (de rest van de vakken had ik vette achterstand in).
Voorbeelden van mijn creaties:
-lauw warme salade van andijvie en gebakken aardappelblokjes met rood gebakken tonijn biefstukjes in plakjes er om heen besprenkeld met een dressing van ansjovis, kappertjes, citroen, etc.
-eendeborst filet met pied de moutons (dit zijn paddo's ), een fijne aardappelpuree en peultjes
-tartatin (omgekeerd gebakken appeltaart)
Voor eventuele kooklessen kun je een prive bericht sturen
Voorbeelden van mijn creaties:
-lauw warme salade van andijvie en gebakken aardappelblokjes met rood gebakken tonijn biefstukjes in plakjes er om heen besprenkeld met een dressing van ansjovis, kappertjes, citroen, etc.
-eendeborst filet met pied de moutons (dit zijn paddo's ), een fijne aardappelpuree en peultjes
-tartatin (omgekeerd gebakken appeltaart)
Voor eventuele kooklessen kun je een prive bericht sturen
Idd, mijn pizza salou (dit at ik iedere nacht als ik terug kwam van discotheek en dat ging wel eens mis, zie foto)
Men neme een pizza margherita, gooien die vol met ananas en stukjes ham tot je de bodem nie meer ziet en daarna in de zelfde heoveelheid mozzarella erover heen en dan 10 minuutjes in een oven van 200 graden en smullen maar.
Bij de onderstaande pizza was ik in een beetje gekke bui vergeten het bakblik in oven te doen en had ik hem dus op de bodem gelegd, met als gevolg dat het appartement vol rook stond
Men neme een pizza margherita, gooien die vol met ananas en stukjes ham tot je de bodem nie meer ziet en daarna in de zelfde heoveelheid mozzarella erover heen en dan 10 minuutjes in een oven van 200 graden en smullen maar.
Bij de onderstaande pizza was ik in een beetje gekke bui vergeten het bakblik in oven te doen en had ik hem dus op de bodem gelegd, met als gevolg dat het appartement vol rook stond
laatste aanpassing door een beheerder
Oepsie, die foto valt beetje groot uit
Dat had ik al begrepen
Nummer 1 vermaak is leedvermaak!
Nummer 1 vermaak is leedvermaak!
Hij is volgens mij ook als frisbee gebruikt uiteindelijk Kan me vrij weinig van die vakantie herinneren, maar die pizza zal ik nie zo snel vergeten, en ik had zo'n honger en het was gewoon de laatste pizza
kheb een hekel aan koken, maar het moet maar. Vind er echt geen zak aan, maak ook alleen dingen die binnen een kwartier klaar zijn.
Ga toch geen uur in de keuken staan als het binnen 5 min op is.
Ga toch geen uur in de keuken staan als het binnen 5 min op is.
ik ken koken (was kok) is een van de weinige dingen waar ik echt voor heb geleerd.Heb alleen geen zin om elk fucking weekend in een of andere restaurantkeuken te staan en dan het vreten te maken voor mensen tewijl ik ook lekker kan feesten,het was of koken of feesten heb voor feesten gekozen,ken altijd nog in de keuken gaan staan.
Tuurlijk kan ik koken, kheb nog wel iets geleerd in dit leven..
gebakken aardappeltjes (zelf makend dus niet uit zakje), groenten, stukkie vlees, sla erbij.. altijd goed
gebakken aardappeltjes (zelf makend dus niet uit zakje), groenten, stukkie vlees, sla erbij.. altijd goed