Ik las een interessant stukje op erowid. Het blijkt dat in bepaalde wijnsoorten van nature GHB en GBL en dan vooral in "red wine vermouth (8.2mg/L), sherry (9.7mg/L), port (GBL), red wine (4.1-21.4mg/L) and white wine (< 3-9.6mg/L)"
In bier, likeuren, sappen en sterke drank werd niets aangetroffen.
Heeft iemand hier ooit iets van gemerkt? Ik kan van mezelf zeggen dat ik van wijn meestal wel een beetje 'anders' dronken wordt dan van bier. Maar of dit door GHB/GBL komt kan ik niet zeggen want ik heb geen ervaring met beiden.
In bier, likeuren, sappen en sterke drank werd niets aangetroffen.
Heeft iemand hier ooit iets van gemerkt? Ik kan van mezelf zeggen dat ik van wijn meestal wel een beetje 'anders' dronken wordt dan van bier. Maar of dit door GHB/GBL komt kan ik niet zeggen want ik heb geen ervaring met beiden.
laatste aanpassing











