Ik heb absinth thuisstaan.
Als je de goeie heb met behoorlijk wat Thujon(meer dan 100 MG per fles), dan "zie" je na 3 glazen wel wat weirde shit in je ooghoeken(en dat is NIET door de alcohol!), als je nog meer zuipt neemt de alcohol het weer over(is namelijk errrrrug veel alcohol).
2 keer gehad dat ik "iets" zag vaker gehad dat ik er simpelweg van moest nekken.
Wel vet in combo met coke.
maar ik vind, als je wil trippen, kun je beter paddo's of lsd/mescaline nemen.

De mythe komt vooral doordat mensen het een eeuw geleden vaker namen in combo met Laudanum(een soort opiaat!), logisch dat je dan wel echt vreemde shit zag.
Chris
Als je de goeie heb met behoorlijk wat Thujon(meer dan 100 MG per fles), dan "zie" je na 3 glazen wel wat weirde shit in je ooghoeken(en dat is NIET door de alcohol!), als je nog meer zuipt neemt de alcohol het weer over(is namelijk errrrrug veel alcohol).
2 keer gehad dat ik "iets" zag vaker gehad dat ik er simpelweg van moest nekken.
Wel vet in combo met coke.
maar ik vind, als je wil trippen, kun je beter paddo's of lsd/mescaline nemen.
De mythe komt vooral doordat mensen het een eeuw geleden vaker namen in combo met Laudanum(een soort opiaat!), logisch dat je dan wel echt vreemde shit zag.
Chris
Zeg dan nix 
Ik heb absinth thuisstaan.
Ik weet iig wat ik ga drinken als ik bij jullie langs kom
Gewoon alcohol...
Ja, die je nu weer overal kan kopen wel ja. T was ooit verboden en ging onder de naam Absenta (afwezig
Ik heb dat 1 x gedronken, en zweer je dat ik nog nooit ZO 'dronken' ben geweest
Maarja, dat wat je nu weer overal kan kopen is niet zo bijzonder, en daar hebben ze zo'n btje alle toegevoegde stoffen uitgehaald
laatste aanpassing
Thujonhoudende dranken worden door de Europese wet niet verboden. De richtlijnen voor het maximale thujongehalte zijn als volgt:
0,5 mg/l voor alcoholvrije dranken
5 mg/l voor dranken tot 25% alcohol
10 mg/l voor dranken met 25% of meer alcohol
Een uitzondering vormen de bitters die hoe dan ook 35 mg/l thujon mogen bevatten.
0,5 mg/l voor alcoholvrije dranken
5 mg/l voor dranken tot 25% alcohol
10 mg/l voor dranken met 25% of meer alcohol
Een uitzondering vormen de bitters die hoe dan ook 35 mg/l thujon mogen bevatten.
absint... tja
had een fles in me eentje op
enne toen was ik gaan pisse.. (we zate bij een vriend van me thuis) enne toen liep ik tegen de deur aan en toen was ik in de badkamer van die gozer in slaap gevalle op de grond
wuhahaha enne we stonden zo op ze balkon.. dachte dat die weg daar een landingsbaan was
hehe wel lachuh
ik heb het gehad en zat vaag te halucineren, heb 3 glaasjes op die je dan moet mixen met ijskoud water en suiker en zo, (voor details moet je maar opzoeken ga ik nu niet uitleggen) ik ging op me bed liggen en deed me ogen dicht, ik heb de meest wause dingen gezien dat wil je echt niet weten en das geen fantasieverhalen maar echte belevingen. als je absinth drinkt waar je niet van gaat halucineren dan ga maar terug naar de slijter want die heb je rommel verkocht, echte absinth ga je van spacen (niet te vergelijken met LSD of andere tripmiddelen btw) en dat komt door een bepaalde kruid wat er in zit. Het schijnt dat van Gogh (de schilder dan he) door dat spul zo wappie is geworden dat hij zijn oor eraf sneed.
dat van van gogh is maar een mythe,die klopt niet
en wat de absinth zelf betreft:
het is wel lekker zeker als je bekijt wat het alcoholpercentage is, maar trippen of wazig worden gebeurt niet. Ik heb met mijn vriendin zo'n fles achterover gegooid. Ik kon niet eens zeggen dat ik echt bezopen was laat staan dat ik vaag was. Het is gewoon een lekker drankje met een anijs smaakje. En we hebben eerst ee plastic lepeltje met gaatjes gemaakt waarop je een suikerklontje legt je moet hier water aan toevoegen totdat de suiker helemaal is opgelost met een jeneverglaasje absinth erbij zou je dan het optimale effect krijgen; nou het enige wat ik hierover kan zeggen is dat het heel heel tijdrovend is en je beter gewoon kunt zuipen,schiet echt niet op
en wat de absinth zelf betreft:
het is wel lekker zeker als je bekijt wat het alcoholpercentage is, maar trippen of wazig worden gebeurt niet. Ik heb met mijn vriendin zo'n fles achterover gegooid. Ik kon niet eens zeggen dat ik echt bezopen was laat staan dat ik vaag was. Het is gewoon een lekker drankje met een anijs smaakje. En we hebben eerst ee plastic lepeltje met gaatjes gemaakt waarop je een suikerklontje legt je moet hier water aan toevoegen totdat de suiker helemaal is opgelost met een jeneverglaasje absinth erbij zou je dan het optimale effect krijgen; nou het enige wat ik hierover kan zeggen is dat het heel heel tijdrovend is en je beter gewoon kunt zuipen,schiet echt niet op
Ik heb Absinth gedronken in Spanje, in een barretje eregens achteraf. Je wordt er echt heel dronken van, helemaal als je m neemt zoals het moet, met suiker en water. Echt iedereen was lam, en we zijn nou niet bepaald alcohol mietjes. Maar het blijft alcohol, het wordt dus niet echt een andere ervaring. Misschien wat GHB bij nemen!
Op http://www.absint.nl/ staat alle informatie die je nodig heb denk ik. Beetje zoeken op internet en je hebt de algemene informatie wel gevonden.
Ik heb een keer in Spanje een fles gehaald. Dat heb ik 1 keer puur gedronken, maar dat was echt te sterk om meer van te drinken. Van de rest heb ik een cocktail gemaakt met blue curacao, citroensap en jus d' orange. Maar dat was op een nuchtere maag nog steeds te sterk. Toen maar flink verdund met blue curacao en jus d'orange
De effecten waren dat ik snel aangeschoten was en aan 2 glazen van dit spul had ik op een avond genoeg om wazig te worden. Geen hallucinerende effecten iig.
THC heeft iig geen hallucinerende werking.
Ik heb een keer in Spanje een fles gehaald. Dat heb ik 1 keer puur gedronken, maar dat was echt te sterk om meer van te drinken. Van de rest heb ik een cocktail gemaakt met blue curacao, citroensap en jus d' orange. Maar dat was op een nuchtere maag nog steeds te sterk. Toen maar flink verdund met blue curacao en jus d'orange
De effecten waren dat ik snel aangeschoten was en aan 2 glazen van dit spul had ik op een avond genoeg om wazig te worden. Geen hallucinerende effecten iig.
Ja, die je nu weer overal kan kopen wel ja. T was ooit verboden en ging onder de naam Absenta (afwezig
) en werd ALLEEN legaal in spanje verkocht. Daar zat iig THC in, en nog wat stoffen die idd n hallucinerende werking hebben.
THC heeft iig geen hallucinerende werking.
thujone \thu"jone\ (th[=u]"j[=o]n), n.
An oil, C10H16O, the chief constituent of cedar leaf oil
(thuja oil), which is obtained from the northern white cedar
(arbor vitae, Thuja occidentalis) or the western Red Cedar
(Thuja plicatis). It is a stimulant similar to camphor. It
is also called thujol, thuyol, absinthol, thuyone,
tanacetol, and tanacetone. --Stedman.
[PJC]
An oil, C10H16O, the chief constituent of cedar leaf oil
(thuja oil), which is obtained from the northern white cedar
(arbor vitae, Thuja occidentalis) or the western Red Cedar
(Thuja plicatis). It is a stimulant similar to camphor. It
is also called thujol, thuyol, absinthol, thuyone,
tanacetol, and tanacetone. --Stedman.
[PJC]
DESCRIPTION
Absinthe is a green liquor, made by soaking wormwood (Artemesia absinthium) and other herbs in grain alcohol. Its psychoactive effects are the result of both a high alcohol content and the presence of thujone, the primary active ingredient in wormwood. The drink was popular in Europe and America in the 19th century before many countries outlawed it due to concerns about the health effects of thujone.
Because of the bitter taste of Absinthe, it is traditionally served poured over a perforated spoon full of sugar and then diluted with water. Another traditional method includes dipping the spoonful of sugar in the absinthe then lighting it on fire, the melting sugar drips into the Absinthe, lighting it on fire, only to be put out by adding water.
Absinthe is a green liquor, made by soaking wormwood (Artemesia absinthium) and other herbs in grain alcohol. Its psychoactive effects are the result of both a high alcohol content and the presence of thujone, the primary active ingredient in wormwood. The drink was popular in Europe and America in the 19th century before many countries outlawed it due to concerns about the health effects of thujone.
Because of the bitter taste of Absinthe, it is traditionally served poured over a perforated spoon full of sugar and then diluted with water. Another traditional method includes dipping the spoonful of sugar in the absinthe then lighting it on fire, the melting sugar drips into the Absinthe, lighting it on fire, only to be put out by adding water.
















![[PPT] C@NDYMAN :speed:](/images/user/15822_1306871.jpg)


![[PPT] NEO_GRAAF](/images/user/92142_1765925.jpg)
![[PPT]andymion](/images/user/131168_2029591.jpg)
