Partyflock
 

Arminius

op de kaart
afbeelding Arminius
AdresMuseumpark 3
3015 CB
Rotterdam
Nederland
SiteSite arminius.nu
E-mailinfo@arminius.nu
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Arminius is het debatcentrum van Rotterdam. Hier staan grootstedelijke Rotterdamse onderwerpen en algemene ontwikkelingen in politiek, rechtspraak, wetenschap en de maatschappij in brede zin op de agenda.

Arminius faciliteert de maatschappelijke discussie tussen bevolkingsgroepen en belanghebbenden, stimuleert betrokkenheid bij deze onderwerpen en vervult een netwerkfunctie. Daarnaast draagt ze als debatcentrum bij aan een divers cultuuraanbod.
Boek een overnachting in of in de buurt van Arminius via Booking.com.
Nieuws
Op vrijdag 11 april viert het DJ-Duo, bekend van concepten als Contra en Noah, Floating Festival, hun vijfjarig bestaan in de Arminius. Er wordt nog niet veel bekend gemaakt behalve de naam: Preach. Ook de line-up is geheim maar verwacht naast Nino & Frankie zelf ,veel vrienden uit het Rotterdamse nachtleven in de DJ Booth.
TodaysArt Festival
11 april 2007
Interdisciplinair DEAF nodigt Haags TodaysArt Festival uit voor showcase met internationaal muziekprogramma vrijdag a.s. Aanstaande vrijdag 13 april presenteert het TodaysArt Festival, op uitnodiging van het Dutch Electronic Art Festival (DEAF07), een internationaal muziekprogramma in Arminius te Rotterdam. Uit deze eerste samenwerking tussen DEAF en het TodaysArt Festival vloeit een avond voort die het beste op het gebied van electronische muziek, video en experiment uit Detroit, Berlijn en Nederland samenbrengt. 6