Partyflock
 

OT301

op de kaart
afbeelding OT301
AdresOvertoom 301
1054 HW
Amsterdam
Nederland
SiteSite ot301.nl
E-mailehbk@ot301.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagram

Informatie

When we, the Vereniging Eerste Hulp Bij Kunst (E.H.B.K.) first squatted the former film academy building in 1999, it was in very bad shape. The original plan of the local council, Stadsdeel Oud West, was to let it rot for a few years, then knock it down to build a bicycle path.

It was a really crazy idea. They budgeted it at something like 8 million euros, and everybody in the neighborhood was against it, particularly because theres a good bicycle path 50 meters down the road.
Boek een overnachting in of in de buurt van OT301 via Booking.com.

Uitgaansagenda OT301

Laatste feest was op vrijdag 11 september 2020: OTR
Elders
Laatste feest was op vrijdag 13 november 2020: OT Radio
Statistieken
421·feesten
geen·in de toekomst
421·in het verleden
1·feest elders
12·nieuwsberichten
4·video's
1584·bezoekers · herkomst
750·unieke bezoekers
84Partyflockfans
33.6 KFacebooklikes
78·albumfoto's
4·opmerkingen
zeer goed·stemresultaat (258 stemmen)
Nieuws
We're excited to invite you to our little gathering on June 17th at OT301.
LET vroeg aan voorman JP Enfant om een avond te cureren waarbij hij één artiest mocht uitnodigen voor een drie uurrset. Zowel qua artiest als qua locatie kreeg hij de vrije hand. Zijn keuze: Detroit legend Luke Hess (FXHE, DeepLabs) in OT301. "Op deze manier kunnen we voor een selecte groep liefhebbers een warme Detroit Techno avond neerzetten waar je als programmeur alleen maar van kunt dromen", aldus Jan Pieter.
Een oproep in de Telegraaf was genoeg: 'Drie halfgoden, samen anderhalve god, houden van feest muziek en een uitbundig feestje.' Eén zin gaf het startsein voor een stap in de richting van een volledig nieuwe markt: bruiloften en huwelijkspartijen.
Deze lange dagen vragen om samenzijn, IChiOne verzekert het van warme bassen, opwindene ritmes en opzwepende melodieën. Komende editie nodigt IChiOne Break-Fast uit Groningen en Technicality uit London uit naar OT301 om op zaterdag 1 decemeber hun gezamenlijke passie voor experiment, abstracte beats, drum funk en future jungle te vieren.
Ondertussen is het acht jaar geleden sinds feestorganisatie IChiOne zijn eerste drum and bass feest gaf. Deze unieke organisatie is een sterke en constante factor binnen de nationale en internationale drum and bass scene en heeft in de afgelopen jaren een trouwe achterban opgebouwd. IChiOne viert op zaterdag 2 juni zijn achtste jubileum in OT301, Overtoom 301 te Amsterdam.
Wie vindt Barcelona nou niet leuk?! Bomb Diggy presenteert een special editie in de Amsterdamse OT301. De nationale Barcelona Bounce! tour strijkt neer op de Overtoom met twee acts uit de Catalaanse hoofdstad die hun debuut maken in onze eigen hoofdstad.
Om de huidige generatie bekend te maken met de drum & bass van weleer én de fans van toen te behagen, draait IChiOne de klok twintig jaar terug met een old school editie op zaterdag 31 maart in OT301.
Zaterdag 22 oktober is OT301 aan de Overtoom het domein van de eigenzinnige IChiOne. Deze clubnacht maakt onderdeel uit van het wereldberoemde Amsterdam Dance Event (ADE), het evenement dat 9000 dance-professionals en 122.000 bezoekers trekt. 3
Het zevenjarig bestaan van dansorganisatie IChiOne wordt gevierd in de Amsterdamse OT301 op zaterdag 4 juni 2011. Ondanks dat IChiOne tegenwoordig minder regelmatig feesten geeft, stipt het graag zijn zevende jubileum aan met een kenmerkende en vooruitstrevende line up waar zij bekend om staat. De avond start met een diner waar iedereen welkom is, voor bezoekers die later op de avond komen is er de gehele avond finger food. 3
Somewhere in Amsterdam organiseert een paar keer per jaar legendarische zondagavond feesten in de OT301 (Amsterdam). Afgelopen keer bliezen Juan Atkins, Rick Wilhite en suprise guest Moodymann het dak er vanaf, dit maal is het de eer aan de disco koning van Chicago Sadar Bahar, house legende Gene Hunt en Jackin' soldier Traxx. 2

4 opmerkingen

Mooie locatie met super geluid, jammer dat je er zowat moet wonen om er een feestje te mogen geven :/
Tom R
Artiest Tom Rose
Mega bruute lokatie en mega relaxte sfeer (Y)
Top locatie: gezellig cafe en daarnaast mooie zaal voor een housefeest.­