Partyflock
 

Volta

op de kaart
afbeelding Volta
AdresHoutmankade 336
1013 RR
Amsterdam
Nederland
SiteSite volta.amsterdam
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
Capaciteit120
Informatie
Volta is een podium, popschool en een restaurant in Amsterdam-West met een podiumzaal, een oefenruimte, twee cursusruimtes en een sportzaal. Er zijn tal van activiteiten voor jongeren vanaf 8 jaar. Zo heeft Volta vaste bandavonden, o.a. de Local Playground, en organiseren diverse jonge Amsterdammers podiumavonden.

Daarnaast heeft Volta een popschool met drum-, gitaar-, piano- en zanglessen, de Junior Jam voor bandvorming, streetdance- en kickboxlessen en het wekelijkse restaurant Next to Volta, gerund door jongeren.

In Volta kunnen jonge Amsterdammers hun talenten ontdekken en deze verder te ontwikkelen. Volta werk derhalve ook veel samen met scholen en biedt maatwerk op het gebied van cultuureducatieve projecten.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Volta via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Volta
Laatste feest was op zaterdag 1 juni 2019: Show Dem Beatz
Statistieken


x
25·feesten
geen·in de toekomst
25·in het verleden
1·nieuwsbericht
1·video
443·kliks
41·bezoekers · herkomst
33·unieke bezoekers
2Partyflockfans
2.5 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (10 stemmen)
Nieuws
Op 23 januari lanceert Amsternative het nieuwe concept Show Your Style in Volta. Negen opkomende DJ's uit Amsterdam en omstreken presenteren zich tijdens deze showcase. De stijlen variëren van deephouse tot hardstyle. Amsternative heeft een spannend en kwalitatief programma samengesteld.