Partyflock
 

Café van Buren

op de kaart
afbeelding van Buren
AdresMolenstraat 89
6511 HC
Nijmegen
Nederland
SiteSite cafevanburen.nl
E-mailinfo@cafevanburen.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Café Van Buren is een gezellig en huiselijk eetcafé in het centrum van Nijmegen. De knusse inrichting maakt café Van Buren tot een Bourgondische zaak met een gevoel voor universitaire tradities. Naast onze uitgebreide menukaart geniet je van een goed getapt speciaalbiertje, de Buscaglione koffie of een mooi glas wijn.

De uitgelezen plek om knus met vrienden te kletsen over de goede dingen van het leven en gelijktijdig lekker eten tegen een uiterst betaalbare prijs. Voor en na het eten is er altijd voldoende gelegenheid tot het drinken van een borrel aan de bar.

Café Van Buren is meer dan alleen een restaurant. s' Nachts bieden we plek aan meer dan duizend bezoekers tijdens evenementen als Vunzige Deuntjes of The Morning After.
Boek een overnachting in of in de buurt van van Buren via Booking.com.

Uitgaansagenda van Buren

Laatste feest was op woensdag 30 september 2020: Silent Music Bingo
Statistieken
177·feesten
geen·in de toekomst
177·in het verleden
1·nieuwsbericht
1826·bezoekers · herkomst
1165·unieke bezoekers
58Partyflockfans
9.2 KFacebooklikes
169·albumfoto's
1·opmerking
1·waardering
goed·stemresultaat (740 stemmen)
Nieuws
Altijd al iets te zeggen willen hebben over de lineup van een festival? Of hoe de flyers en posters eruit moeten komen te zien? Dan is dit je buitenkans. Want op vrijdagmiddag 24 februari organiseert FCA-Music, in samenwerking met de Gelderlander, ‘Your Selections’: twee gratis kick-off parties voor het Free your mind festival die je alvast de festivalkriebels bezorgen. 18

1 waardering

Hendrik degen
lekker eten (Y)

1 opmerking

schuren in van buren