Partyflock
 

Club Merlijn

op de kaart
afbeelding Merlijn
AdresLangestraat 16
7551 DZ
Hengelo
Nederland
SiteSite clubmerlijn.nl
E-mailinfo@clubmerlijn.nl
Capaciteit1000
Opvolger van The Club.
Boek een overnachting in of in de buurt van Merlijn via Booking.com.

Uitgaansagenda Merlijn

Laatste feest was op vrijdag 27 mei 2016: Hengelo Helemaal Stil? - 2 jaar
Statistieken
33·feesten
geen·in de toekomst
33·in het verleden
3·nieuwsberichten
1·fotoshoot
87·foto's
1·video
574·bezoekers · herkomst
322·unieke bezoekers
8Partyflockfans
169·albumfoto's
1·opmerking
goed·stemresultaat (254 stemmen)
1 juni 2007
Foto's, Merlijn, 1 juni 2007, Merlijn, Hengelo
Nieuws
Voor de allereerste keer in Club Merlijn te Hengelo: Latin Lovers On Tour! Deze exclusieve locatie zal deze nacht dé place to be zijn met een warme Latin jungle waar de palmbomen letterlijk en figuurlijk uit de dansvloer omhoog zullen knallen en de vlinders rond zullen vliegen.
Op vrijdag 14 oktober is de lancering van de eerste release party van de spiksplinternieuwe Dutch Music Maffia platen label en wel in Club Merlijn in Hengelo. Dit jonge, innovatieve label uit Enschede is op 1 april 2011 door Robrecht da Pinto en Giovanni Salva, oftewel The Latin Connection opgericht. Sinds de sucessvolle start van de Dutch Music Maffia zijn er al vele talentvolle producers die hun sporen aan het verdienen zijn. Reden voor deze label om er een spetterend te organiseren en dit met de wereld te delen.
Red Friday
16 januari 2007
In het afgelopen jaar is eetcafé Merlijn met haar prachtige Merlijn uitgegroeit tot een begrip in Twente en zelfs ver daarbuiten. In september 2006 is Merlijn geheel verbouwd en omgetoverd naar een chique trendy club. Elk weekend komen er honderden dance liefhebbers naar Merlijn voor de betere grooves en vibes. Mede door het strenge deurbeleid en de hoge gemiddelde leeftijd kent Merlijn een voortreffelijke ambiance. Ook het cafégedeelte Merlijn is razend populair, zowel door de weeks als in het weekend, vanwege haar sfeer en haar voortreffelijke keuken. 4

1 opmerking

Alleen dat Eetcafe &­ Danssalon ff weghalen!