Partyflock
 

Filmcafé

op de kaart
afbeelding Filmcafé
AdresCAB-Rondom 90A
3534 BE
Utrecht
Nederland
SiteSite filmcafe.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram

Informatie

Een bioscoop, jazzcafé en clubje in één. Dat is de gedachte achter Filmcafé. Dit gaan we vanaf 17 februari 2018 realiseren samen met Utrechtse "Spookjongeren". Dit zijn jongeren die geen diploma, werk of uitkering hebben. Deze jongeren komen bij ons in dienst en samen gaan we hele toffe dingen doen.

Met de bioscoop gaan we ons vooral richten op art-house films. Maar ook gaan we speciale filmavonden organiseren rond onze favoriete klassiekers of vertonen we films omdat wij vinden dat je ze gewoon gezien moet hebben.

In het café gedeelte hangt de bekende huiskamersfeer met een chill muziekje op de achtergrond, hier kun je genieten van de lekkerste bieren gemaakt door de Utrechtse brouwer Oproer. Een bordspelletje, poolen of een potje kaarten, het kan allemaal. En ben je nog aan het genieten van je biertje/wijntje en je kaasplankje maar gaat je film zo al beginnen? Dan neem je gewoon alles mee de zaal in en eet/drink je daar lekker verder.
En om echt los te gaan kun je bij ons ook terecht want na de film maken we de zaal helemaal 'dance-proof'. Want met een mix van jazz, soul, funk, disco, rock & roll en hip-hop is het onmogelijk om stil te staan. Dus put on your dancing shoes want in het weekend gaan we door tot in de vroege uurtjes.
Boek een overnachting in of in de buurt van Filmcafé via Booking.com.