Partyflock
 

Palm Beach & Events

op de kaart
afbeelding Palm Beach & Events
AdresStrand van Luna 1
1704 ZZ
Heerhugowaard
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube
Opvolger van Waerdse Tempel.
Vroegere namen
  • The Temple, tot 15 oktober 2019
Informatie
The Temple (voormalig Waerdse Tempel), is de hotspot van Noord-Holland. In 2016 heropenen wij onze deuren en zullen wij amusement aanbieden voor jong&oud.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Palm Beach & Events via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Palm Beach & Events
Laatste feest was op zaterdag 9 februari 2019: Kiz & Latin Moods
Statistieken


x
44·feesten
geen·in de toekomst
44·in het verleden
4·nieuwsberichten
11·video's
660·kliks
1242·bezoekers · herkomst
905·unieke bezoekers
112Partyflockfans
12.4 KFacebooklikes
3·albumfoto's
goed·stemresultaat (494 stemmen)
Nieuws
Showtime
20 september 2017
Get ready for the biggest Urban Indoor Event! Yes, je leest het goed zaterdag 30 september is het tijd voor Showtime in Palm Beach Heerhugowaard! Deze smeltkroes zal zorgen voor een super dikke line-up met de beste live acts en DJ's!
Bang Bang New Years Eve
17 november 2016
Over enkele maanden is het zo ver. De grootste New Years Eve show in de kop van Noord Holland in het Alkmaarse Sportpaleis. De gehele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig om samen met jou het nieuwe jaar groots te vieren.
Reng Deng Deng 10 Year Anniversary keert op zaterdag 17 december terug met The Final Chapter. Met nu de 22e editie is Cyndium erg blij om weer terug te keren naar Palm Beach & Events, welke vroeger bekend stond als de Waerdse Tempel. De Waerdse Tempel is voor vele hardcore liefhebbers dé plek waar Reng Deng Deng 'echt' is begonnen.
Het grootste eclectische spektakel van Nederland: TIKTAK komt op 24 september naar Palm Beach & Events in Heerhugowaard. Na de Heineken Music Hall, Club AIR, Beachclub Bloomingdale, Maassilo Rotterdam en zelfs een internationale uitstapje naar Curaçao, breidt het succesvolle TIKTAK zich verder uit naar een nieuwe locatie: Palm Beach & Events in Heerhugowaard. 5