Partyflock
 

Villa on the Beach

op de kaart
afbeelding Villa on the Beach
AdresZeekant 55
Hoek van Holland
Nederland
SiteSite villaonthebeach.nl
E-mailinfo@villaonthebeach.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube

Informatie

Villa on the Beach is de strandtent op Hoek van Holland waar je kunt eten, drinken en relaxen. Ook de perfecte locatie om een evenement te organiseren. Een bedrijfsevenement, bruiloft, teambuilding of feestavond? Dit is allemaal mogelijk!
Boek een overnachting in of in de buurt van Villa on the Beach via Booking.com.
Nieuws
'Het wordt een magische dag en avond op zaterdag 13 augustus. Dit is er één om naar uit te kijken!', stelt Leo Houkamp, de stuwende creatieve motor achter de altijd verrassende Leo's events. ' Zon, zee, strand en muziek zijn de ingrediënten van de komende Leo's festival – On The Beach in Hoek van Holland. Zijn spraakmakende en exclusieve danceconcept vindt dit keer plaats aan zee, in de trendy en gloednieuwe strandclub Villa on the Beach.
Na een uitverkochte Kingsnight Special in Club Villa Thalia, maakt Mysterious plaats voor haar vernieuwde, twaalf uur durende festivaleditie. Zaterdag 25 juni maakt Mysterious haar stranddebuut op het buitenterrein van de allernieuwste beachclub van Rotterdam en omstreken: Villa on the Beach.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.­nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In dit artikel zetten we de leukste feesten in de maand juni voor je op een rij; een heerlijke maand voor de partyliefhebbers! Het zomerse weer zorgt ervoor dat ons hart weer sneller gaat kloppen! Tijd voor strandfeestjes, festivals en zomers clubavonden, want de keuze is reuze!
Smaakvol, sexy en verleidend. Zo omschrijven ze zelf het hotste strandfeest van de Randstad: Tasty on the beach! Na een volledig uitverkochte Club Vie, is Tasty terug met een strandeditie waar nog lang over gepraat zal worden. Dit keer organiseren ze Tasty op het strand van Rotterdam bij het hippe broertje van Club Villa Thalia: Villa on the Beach! De formule? Een weerbestendige beachclub met een indrukwekkend feest- en evenementenprogramma. 1