Partyflock

Stadspodium

Stadspodium

op de kaart
Stadspodium (afbeelding)
AdresTurbinestraat 12
1014 AV
Amsterdam
Telefoon+31 (0)20 2614657
SiteSite stadspodiumamsterdam.nl
E-mailinfo@stadspodiumamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadspodium via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
17·feesten
3·in de toekomst
14·in het verleden
7·nieuwsberichten
4·video's
849·kliks
1179·bezoekers · herkomst
993·unieke bezoekers
48Partyflockfans · herkomst
1.9 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (221 stemmen)
Nieuws
Soms is het leven gewoon prachtig. Zo ook vanochtend. Dana belt met de mededeling dat ze uitkijkt naar Multigroove en zin heeft een set te draaien op het festival! 9
Zaterdag 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event kunnen de gympies uit de kast. Stadspodium Amsterdam vormt van 15.00 tot 23.00 uur het episch centrum van de house sound van zo'n 10 jaar geleden, toen feestconcept Sneakerz op haar hoogtepunt was. 1
Multigroove Festival
22 augustus 2017
Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam. 2
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Day-On zal op zaterdag 15 juli Amsterdam overnemen met een muzikaal sterke line up en alle aspecten die de nacht heeft met zich meebrengt.
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar. Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.000 bezoekers. Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!