Clicky

Partyflock
 

Stadspodium

op de kaart
afbeelding Stadspodium
AdresTurbinestraat 12
1014 AV
Amsterdam
Nederland
SiteSite stadspodiumamsterdam.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Informatie
Het Stadspodium Amsterdam heeft in april 2016 haar deuren geopend, het culturele evenementen- en festivalterrein is gelegen aan de Turbinestraat in Amsterdam West. Het terrein van ruim 8.000 m2 is een permanent Open Air podium, waar ruimte is voor een breed cultuurpalet, variërend van pop tot techno, van klassiek en theater tot food festivals.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Stadspodium via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Stadspodium
Laatste feest was op zaterdag 27 april 2019: Urban Music Festival
Statistieken


x
22·feesten
geen·in de toekomst
22·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·fotoshoot
69·foto's
5·video's
1271·kliks
1577·bezoekers · herkomst
1287·unieke bezoekers
47Partyflockfans
2.1 KFacebooklikes
6·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (494 stemmen)
Nieuws
Defected reist met
22 augustus 2018
Het Britse house label Defected komt terug naar Amsterdam voor het jaarlijkse ADE event! Defected is al sinds 2004 een vaste waarde op het Amsterdam Dance Event en komt dit jaar voor het eerste met een spectaculaire dag show op een nieuwe grotere locatie!
Soms is het leven gewoon prachtig. Zo ook vanochtend. Dana belt met de mededeling dat ze uitkijkt naar Multigroove en zin heeft een set te draaien op het festival! 9
Zaterdag 21 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event kunnen de gympies uit de kast. Stadspodium Amsterdam vormt van 15.00 tot 23.00 uur het episch centrum van de house sound van zo'n 10 jaar geleden, toen feestconcept Sneakerz op haar hoogtepunt was. 1
Multigroove Festival
22 augustus 2017
Er gaan al geruime tijd keiharde geluiden op dat Multigroove met een buitenfeest terug moet komen in Amsterdam. 2
Als vervolg op het vorig jaar uitgekomen album 'LITUATIE' brengt GLOWINTHEDARK dit najaar het album 'LITUATIE 2' uit op hun nieuwe eigen label 'Pagara Music Group'.
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Day-On zal op zaterdag 15 juli Amsterdam overnemen met een muzikaal sterke line up en alle aspecten die de nacht heeft met zich meebrengt.
Kroongetuige is een kersvers Amsterdams festival op de meest oranje dag van het jaar. Op een geheel nieuwe locatie met twee stages en een gevarieerde programmering met live acts en DJ's, biedt Kroongetuige plek aan meer dan 10.000 bezoekers. Wil jij getuige zijn van een knallende koningsdag? Span je kroon en zet 'em op: Kroongetuige is de plek waar je moet zijn!