Partyflock
 

Magistrat

op de kaart
afbeelding Magistrat
AdresKettingstraat 12b
2511 AN
Den Haag
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage
Opvolger van Deftig.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Magistrat via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Magistrat
eergisteren: Street Party
BOBSFRNDO (nog niet compleet)
eergisteren: Techno Zone
Audiunt, Divain, Guiliano, Resever (nog niet compleet)
gisteren: Lost in Space
DenE, Divain, Reminder
Sint, Kerst & Nieuw
Statistieken


x
529·feesten
4·in de toekomst
525·in het verleden
6·nieuwsberichten
2·video's
1684·bezoekers · herkomst
419·unieke bezoekers
164Partyflockfans
14 KFacebooklikes
2·albumfoto's
1·opmerking
2·waarderingen
goed·stemresultaat (230 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Het weekend van de liefde komt er aan! In Magistrat vieren se dat twee dagen lang met de beste house en disco sounds op vrijdag en de fijnste techhouse en techno op zaterdag. Zaterdag vieren ze twee verjaardagen. Van de favoriete techno Lady Estroe en van Paul Hazendonk. Zij hebben als speciale gast niemand minder dan Dimitri uitgenodigd.
Voor de feestdagen erin knallen houdt Magistrat niet in met zijn line-ups. Het op één na laatste weekend van het jaar zal het weer groot feest zijn in de club die Den Haag weer op de kaart aan het zetten is. Voor de mensen die wat geld willen besparen voor kado's houden ze ook rekening. Beide dagen is het entree tot 01.00 uur gratis.
December is de partymaand van het jaar. Niet alleen met de feestdagen maar elke week heeft Magistrat een sterke line-up die er niet om liegt. Komend weekend hebben we twee internationale grootheden die het laatste jaar zijn doorgebroken.
De eerste maand van Magistrat mag zeer succesvol genoemd worden. Met 750 bezoekers op de openingsavond en vele uitermate geslaagde avonden sindsdien, heeft Magistrat al bijzonder snel een plek veroverd in de Haagse scene. Met nieuw talent en gevestigde namen blijkt de programmering avond aan avond van een hoog niveau te zijn en daarmee is het kwaliteitskenmerk van de club stevig gevestigd. Daar doen ze nog een schepje bovenop!
Vanaf 30 oktober opent Magistrat. De nieuwste club in het centrum van Den Haag. In het prachtige Rococoachtige pand (1912) aan de Kettingstraat 12b, waar vroeger clubs als de Tijd en Le Paris waren gevestigd. De Kettingstraat is de laatste jaren opgepimpt tot een on-Nederlands gezellig straatje vol leuke restaurants en lunchrooms. Daar past Magistrat perfect tussen. 4
2 waarderingen
Sammy143
Goed
D@nz
leuke locatie , lekker underground , een aanwinst voor den haag

1 opmerking