Partyflock
 

De Cacaofabriek

op de kaart
afbeelding De Cacaofabriek
AdresCacaokade 1
5705 LA
Helmond
Nederland
SiteSite cacaofabriek.nl
E-mailinfo@cacaofabriek.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotify

Informatie

De Cacaofabriek is een cultureel centrum in Helmond waar film, pop, expositie en andere culturele kruisbestuivingen samen komen onder één dak. Ook zijn er meerdere creatieve bedrijven en een brasserie gevestigd in het gebouw.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Cacaofabriek via Booking.com.
Nieuws
Xplosion 8
4 januari 2018
Jazeker, we gaan weer knallen: de 8e editie van het Helmondse hardstyle evenement Xplosion. Voor deze editie, wat zaterdag 13 januari plaats vind in De Cacaofabriek, staan o.a. Rebelion, Deetox, Stereotuners en Break Zero op het programma!
Xplosion 7
22 maart 2017
Zaterdag 1 april 2017 is het dan eindelijk weer zover. Xplosion 7 zal dan losbarsten in De Cacaofabriek te Helmond. De rauwste sounds en de hardste kicks zullen dan weer door De Cacaofabriek vliegen.
Xplosion 6
2 november 2015
Zaterdag 9 januari 2016 is het weer zover! Dan vind in de De Cacaofabriek in Helmond de 6de editie van het hardstyle event Xplosion plaats. Ook deze keer heeft 4U entertainment, in samenwerking met de De Cacaofabriek, weer een aantal snoeiharde dj's weten vast te leggen.
Xplosion 5
3 november 2014
Zaterdag 10 januari 2015 is het zover! Xplosion 5 zal dan in de nieuwe De Cacaofabriek losbarsten. Ook deze keer heeft 4U entertainment, in samenwerking met de De Cacaofabriek, voor een snoeiharde line-up gezorgd. 1