website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Club Ruis

op de kaart
afbeelding Ruis
AdresSmedestraat 31
2011 RE
Haarlem
Nederland
SiteSite clubruis.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Opvolger van 023.
Informatie
Ruis is een tijdelijke verstoring van het ideale, het is niet gestructureerd en niet relevant. Het is een tijdelijke fase, betwixt and between, niet het een en ook niet het ander. Ruis staat voor vrijheid en tolerantie. Ruis is een club in Haarlem met een exclusieve en internationale touch. Club Ruis geeft jou een ongestructureerde en irrelevante verstoring van het alledaagse. Wij omarmen welvaart en verhogen de kwaliteit van het (nacht)leven.

Bezoekers van Ruis kunnen rekenen op een kleurrijke mix van vernieuwende elektronische muziek, een vrije sfeer en attente bediening. Ruis biedt ruimte aan 400 mensen.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Ruis via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Ruis
Laatste feest was op zaterdag 20 januari 2018: Lollyclub
Statistieken


x
361·feesten
geen·in de toekomst
361·in het verleden
3·nieuwsberichten
480·kliks
387·bezoekers · herkomst
104·unieke bezoekers
60Partyflockfans
9.9 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (26 stemmen)
Nieuws
Na 8 maanden open te zijn is Club Ruis een duidelijke aanvulling gebleken voor het Haarlemse nachtleven. Er was bij een volwassen 21+ publiek duidelijk een behoefte aan een plek waar je heerlijk kan dansen en de beste cocktails kan drinken tussen leeftijdsgenoten.
Club Ruis is een verrijking gebleken voor het Haarlemse nachtleven. De intieme plek aan de Smedestraat 31 in hartje Haarlem staat bij een volwassen publiek bekend als een stijlvolle locatie die staat voor kwaliteit en oog voor detail. Sinds vrijdag 21 november kan je hier genieten van een nieuwe avond genaamd Everybody. In tegenstelling tot de meeste avonden in Haarlem waar house en dance centraal staan gaan de DJ's bij Everybody alle kanten op: Allround hits, all night long! 1
Zaterdag 12 april opende Haarlems nieuwste hotspot met veel succes haar deuren aan de Smedestraat 31. Een nieuwe nachtclub die een verrijking betekende voor het Haarlemse nachtleven. Er is nu een half jaar proef gedraaid en in verband met de start van een nieuw seizoen heeft de locatie een totale make-over gekregen. Club Ruis is nu volwassen geworden en dat wordt gevierd in het weekend van 20, 21 en 22 november 2014!