Partyflock
 

Bax-shop

op de kaart
afbeelding Bax-shop
AdresOlympiastraat 4
4462 GG
Goes
Nederland
SiteSite bax-shop.nl
E-mailhelpdesk@bax-shop.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Boek een overnachting in of in de buurt van Bax-shop via Booking.com.

Uitgaansagenda Bax-shop

Laatste feest was op zaterdag 4 januari 2014: Demo dag
Statistieken
2·feesten
geen·in de toekomst
2·in het verleden
4·nieuwsberichten
7·bezoekers · herkomst
7·unieke bezoekers
467Partyflockfans
154.7 KFacebooklikes
geenstemresultaat (2 stemmen)
Nieuws
Muziekwinkel Bax Music organiseert een online muzikaal evenement van vrijdag 22 mei tot en met vrijdag 29 mei: de Bax Music e-Days. Dit alternatief voor de drukbezochte jaarlijkse open dag zal bestaan uit onder andere workshops, Q&A's met artiesten en diverse acties.
Online muziekwinkel Bax Music is op zoek naar bands, singer-songwriters, producers en DJ's die zich verder willen ontwikkelen. Door een video van een performance in te sturen, maken ze kans op een goed gevuld prijzenpakket, waaronder opnametijd in een professionele studio en 3000 euro shoptegoed.
Op zaterdag 27 en zondag 28 mei houdt muziekwinkel Bax Music in Goes de Bax Music Open Dagen. Bezoekers kunnen demo's, optredens en gitaarclinics bijwonen en zich laten informeren over de nieuwste trends en producten op het gebied van muziekinstrumenten, DJ-, studio- en PA-apparatuur, en verlichting. Daarnaast zijn er speciale aanbiedingen, winacties en een kids playground.
Na het succes van de eerste editie zal op zaterdag 22 juni Bax Digital Playground II plaatsvinden. Een dag speciaal voor DJ's, producers en muzikanten die muziek maken via de digitale techniek. Toegang is gratis! 1