Partyflock

Club Underground

 

Club Underground

op de kaart
AdresRozengracht 133
1016 LV
Amsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Opvolger van Roses.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Underground via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Underground
Laatste feest was op woensdag 31 december 2014: NYE *The Last Minute* party
Statistieken


x
25·feesten
geen·in de toekomst
25·in het verleden
4·nieuwsberichten
1·video
483·bezoekers · herkomst
377·unieke bezoekers
29Partyflockfans
652Facebooklikes
6·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (138 stemmen)
Nieuws
Op vrijdag 25 april 2014 wordt de allereerste Koningsnacht gevierd. Een mooi excuus om de aloude Koninginnenacht en -dag traditie van Multigroove in ere te herstellen en lekker ongeremd de beest uit te hangen. En welke locatie leent zich hier beter voor dan het oude en vertrouwde Roothaanhuis aan de Rozengracht in Amsterdam? 3
Dromen komen voort uit de 5 slaapfasen. Midden in de nacht na je R.E.M. ga je dromen. Je hoort en voelt de beats en geluiden van de after van je buurman en wordt zwetend wakker. Je hebt net een Mitternachtstraum gehad!
8 Oktober verzorgt Elektronik Kolektiv, een nieuw booking agency en evenementenorganisatie, tijdens Amsterdam Dance Event een clubavond in Club Underground. Kwaliteit en creativiteit staan bij hen hoog in het vaandel. Geen dampende beuktechno, maar eerder variërende baslijnen en creatieve invloeden.
Onder het motto een goed begin is het halve werk bundelen STRAF_WERK en Pleinvrees op woensdag 17 oktober de krachten bijeen om ADE goed af te trappen. Met het gerenommeerde Berlijnse label Stil vor Talent in een intieme clubsetting belooft dit het begin van je ADE te worden.