Partyflock
 

Het Koelhuis

op de kaart
afbeelding Het Koelhuis
AdresParkstraat 1
7202 AD
Zutphen
Nederland
SiteSite hetkoelhuis.nl
Aanwezigheidfacebookpagetwitter
Medewerkers
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Het Koelhuis via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Het Koelhuis
Laatste feest was op vrijdag 22 maart 2019: Balkanari
Statistieken


x
24·feesten
geen·in de toekomst
24·in het verleden
3·nieuwsberichten
187·kliks
136·bezoekers · herkomst
75·unieke bezoekers
8Partyflockfans
4.7 KFacebooklikes
1·opmerking
zeer goed·stemresultaat (51 stemmen)
Nieuws
De Sluwe Vos en Pathfinder is als een stout jongensboek bij kaarslicht. Wat jaren geleden begon met het insturen van een winnende mixtape tijdens Pathfinders dj-contest, mondt nu uit in een compleet eigen avond. En dat mag geen verrassing heten, aangezien deze held uit de nabijgelegen koekstad in al die jaren de zogenoemde Nederlands 'housescene' is binnen gedenderd en wekelijks podia na podia met de grond gelijk maakt.
Na twee uitverkochte edities in het geliefde Koelhuis, waarin de muzikale invulling gericht was op ondergrondse house, haalt Pathfinder dit keer een internationale technogrootheid naar Zutphen. Op zaterdag 1 februari keert niemand minder dan DVS1 terug naar de Hanzestad, één van 's werelds meest begeerde technoartiesten van dit moment.
Zutphen heeft deze zomer wederom bewezen dat Pathfinder niet onderdoet voor de Randstad. Pathfinder Festival nr 5, de eerste editie aan het water, was er één waar de bezoekers met z'n allen nog jarenlang met een trotse glimlach op terugkijken. Maar Pathfinder zit niet stil...

1 opmerking

Beetje raar Het koelhuis! Pathfinder kan wel, maar wil je nou een Hardstyle/Hardcore feest willen geven dan kan dat niet!! Beetje Jammer!