Partyflock
 

#BRUUT

op de kaart
afbeelding #BRUUT
AdresDaalseweg 17
6521 GE
Nijmegen
Nederland

Informatie

In een authentieke en robuuste ambiance daagt Bruut u uit het leven te vieren volgens een totaal horecaconcept.
Laat u niet afschrikken door Bruut! Bruut is geen woesteling, maar een woeste enthousiasteling die niets zal nalaten het ú naar de zin te maken.
Bruut proeft, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat… Een goede kop koffie, een verse lunch, een lekkere borrel of toch een verrassend puur en culinair diner? Bruut is brutaal; hij durft grenzen te verleggen en is op zoek naar net dat beetje extra dat u verrast!
Bruut swingt! Want Bruut is ook het weekend in Oost! Bruut doet dat live, op vrijdag, zaterdag en zondag(middag).
Kortom: Bruut bruist!
Boek een overnachting in of in de buurt van #BRUUT via Booking.com.

Uitgaansagenda #BRUUT

Laatste feest was op woensdag 31 december 2014: #Bruut NYE
Statistieken
11·feesten
geen·in de toekomst
11·in het verleden
3·nieuwsberichten
21·bezoekers · herkomst
17·unieke bezoekers
1.7 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (4 stemmen)
Nieuws
Het eigenzinnige Bla Bla strijkt dit jaar niet één, maar drie dagen neer in Nijmegen tijdens de 4Daagse. Dit jaar heeft het Amsterdamse concept en platenlabel van Daniel Sanchez een eigen locatie aan de rand van het centrum: #BRUUT.
Ontdek op 30 maart de tweede editie van een chique, stijl- en succesvol homofeest, BRUUT&nieuw genaamd. Na een succesvolle editie tijdens nieuwjaarsnacht bleek dat homo's ondanks de crisis nog steeds van luxe houden.
Tijdens nieuwjaarsnacht wordt het huidige homofeestaanbod versterkt door #BRUUT&nieuw. Een concept met een knipoog naar sociale media dat terug wil naar de tijd van elkaar ontmoeten in een kroeg of club om samen te dansen, praten, drinken en flirten. Het feest begint op 31 december om 23:30 in Nijmegen Oost bij café/restaurant #BRUUT. 1