Partyflock

BED

 
BED (afbeelding)
AdresCoolsingel 18
3011 AD
Rotterdam
Nederland
Aanwezigheidtwitter
Opvolger van Harvey's.
Informatie
BED is al meer dan 10 jaar een begrip in Rotterdam. De nieuwe BED telt drie verdiepingen; een kelder met ledplafond waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar genoten kan worden van speciale comedy avonden en live optredens, de begane grond waar geluncht en gedineerd kan worden en waar vanaf 22:00 uur gedanst kan worden tot in de vroege uurtjes en de eerste verdieping met groot dakterras dat uitzicht biedt over de Coolsingel en waar het zowel overdag als 's avonds heerlijk genieten is. BED wil uitgaan in Rotterdam opnieuw introduceren zoals het ooit bedoeld was. Dit betekent dat kwaliteit, sfeer en beleving centraal staan.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van BED via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda BED
Laatste feest was op vrijdag 23 februari 2018: Vrienden van Nora
Statistieken


x
136·feesten
geen·in de toekomst
136·in het verleden
2·nieuwsberichten
3·video's
461·kliks
483·bezoekers · herkomst
240·unieke bezoekers
61Partyflockfans
16.9 KFacebooklikes
1·opmerking
ok·stemresultaat (31 stemmen)
Nieuws
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.­nl. Ook in de zomermaand augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel spektakel beloven. Het wordt een lekkere maand met verhitte feesten dus wij adviseren je om je luchtige kleding alvast uit de kast te trekken!
Op 17 juni 2016 speelt Ronnie Flex een thuiswedstrijd in Ahoy Rotterdam met bevriende rappers en DJ's. Een drie uur durend spektakel om de zomer keihard in te luiden. Maar daar blijft het niet bij! Nadat de Ahoy helemaal op zijn kop is gezet, rolt Ronnie Flex door naar Club BED voor de afterparty en neemt een aantal speciale mystery guests mee. 4

1 opmerking

verwijderd
wie wil met mij mee?? ik heb 2 kaartjes, omgeving nijmegen xxx