Partyflock
 

Fort Punta Christo

op de kaart
AdresPula
Kroatië
Boek een overnachting in of in de buurt van Fort Punta Christo via Booking.com.

Uitgaansagenda Fort Punta Christo

Laatste feest was op woensdag 4 september 2019: Outlook Festival
Statistieken
9·feesten
geen·in de toekomst
9·in het verleden
3·nieuwsberichten
12·video's
87·bezoekers · herkomst
76·unieke bezoekers
1Partyflockfan
zeer goed·stemresultaat (14 stemmen)
Nieuws
Na vijf succesvolle edities mag Dimensions Festival zich met recht een belangrijke speler binnen de elektronische scene noemen. Ook dit jaar reizen weer duizenden liefhebbers af naar het Punta Christo Fort in Pula, Kroatië, om tussen 30 augustus en 3 september de 2017-editie bij te wonen.
Met de viering van het vijfjarige jubileum afgelopen zomer is de organisatie van Dimensions Festival er zeker van de voorgaande edities te gaan overtreffen met de 2017-editie. Grace Jones, Moderat, Yussef Kamaal, Moses Boy, Jeff Mills, Theo Parrish en Nina Kraviz zijn onder de eerste namen waarvan bekend is dat ze tussen 30 augustus en 4 september in het Kroatische Pula op zullen treden.
Het Dimensions Festival viert deze zomer haar vijfde verjaardag en doet dit niet alleen: de organisatie heeft bekendgemaakt dat onder meer Massive Attack, Hiatus Kaiyote, Moodymann, Moritz von Oswald, Ben Klock, Marcel Dettmann, Mood II Swing, Joe Claussell, Motor City Drum Ensemble en Andy Stott voor het jubileum zijn uitgenodigd. Dimensions Festival vindt van 25 tot en met 29 augustus 2016 plaats in Pula, Kroatië.