Partyflock
 

Club RED

op de kaart
RED
27 oktober 2015
Opgevolgd door ZAYN Nightlife.
AdresRuiterskwartier 91
8911 BR
Leeuwarden
Nederland
Telefoon+31 58 21 32 451
SiteSite red-room.nl
E-mailinfo@red-room.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudxyoutube
Capaciteit1500
Minimumleeftijd18

Informatie

Club Red has opened its doors in December 2012. Soon, this luxurious night club gained worldwide fame because of its outstanding parties and many celebrated guests. The club is also famous for its interior and sound system: the Red-room has won the title "Runner-Up 2013 Dutch Nightlife awards" and "Most popular club in Holland" one year later.
Boek een overnachting in of in de buurt van RED via Booking.com.

Uitgaansagenda RED

Laatste feest was op maandag 1 januari 2024: The Last Dance

Elders

Laatste feest was op vrijdag 25 december 2020: Club Red Christmas Stream

Statistieken

761·feesten
geen·in de toekomst
761·in het verleden
10·feesten elders
11·nieuwsberichten
1·fotoshoot
113·foto's
34·video's
1673·bezoekers · herkomst
475·unieke bezoekers
405Partyflockfans
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (32.7475 stemmen)
15 december 2012
Foto's, Ex Porn Star, 15 december 2012, RED, Leeuwarden

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Ik zie jullie denken, dit is een 1 april joke. Hell no! Zo zijn wij niet.
Soixante neuf 058
16 januari 2017
Ladies & gentlemen (maar vooral de ladies), maak je borst maar nat, want de twee meest populaire "mooiboy deejays" van Nederland komen samen naar club Red te Leeuwarden, voor een daverende XL editie van soixante neuf.
Op groot verzoek inviteert soixante neuf de heren van broederliefde om toch nog een keer naar club red te komen. De vorige editie van broederliefde in red was ver van tevoren dik uitverkocht, dus zorg dat je er gelijk bij bent, want als soixante neuf samen gaat met broederliefde, weet je hoe laat het is! Dit gaat een uitverkochte editie worden die je niet wilt en mag missen!
Wat begon met een huisfeestje aan de Amsterdamse grachten, is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken urbanconcept in Nederland én het buitenland! In de maand september viert Soixante Neuf alweer haar '14 year anniversary'! De aftrap is op zaterdag 27 augustus in RED, Leeuwarden. Ze zullen deze avond met niemand minder dan I am Aisha vieren.
Aanstaande vrijdagavond 4 maart is Chris Brown live te bewonderen in RED aan het Ruiterskwartier te Leeuwarden. De 26-jarige R&B-zanger brak tien jaar geleden door met het nummer 'Run It'. Daarna volgden optredens kriskras over de hele wereld en scoorde hij hits met Justin Bieber, Nicky Minaj, Drake, Lil Wayne, David Guetta en vele anderen.
In de maand september is Sioxante Neuf jarig! Dit wordt de hele maand september gevierd, te beginnen op zaterdag 5 september in RED te Leeuwarden! Ze zullen wederom met een keiharde Soixante Neuf editie komen. Om dit heugelijke feit te vieren, is de line-up deze keer wel echt belachelijk hard!
Na een dik uitverkochte eerste editie is* Soixante neuf zaterdag 31 januari weer terug voor een tweede daverende editie in de hotste club van Leeuwarden: Club Red! Voor deze editie komt niemand minder dan Nederlands
De organisatie van House the 90s heeft de afgelopen jaren veel vragen gekregen over een vervolg in Leeuwarden. House the 90s in RED in Leeuwarden is de perfecte combinatie want één van de beste 90's feesten in één van de beste clubs van Nederland. De openingseditie op vrijdag 21 maart wordt er één voor in de boeken!
Poesjes en Katers is dan eindelijk Lady Bee haar eigen clubavond in onze hoofdstad. Donderdag 20 juni is de grote opening, de verse start, het begin van iets moois in Amsterdams allergezelligste club midden in de Reguliersdwarsstraat.
Op vrijdag 31 mei verplaatst het zonovergoten Beachrockers Festival zich eenmalig naar de beste club van het Noorden: RED in Leeuwarden. Met een spectaculaire line-up zal deze avond de temperatuur stijgen tot subtropische sferen.

2 opmerkingen

 
Rare bedoeling op donderdag avond in ons stadje,....studentenpas pfff DISCRIMINATIE ? zal toch eens raadplegen bij me advocaat.!
Misschien een goed idee om een keer een hardstyle avondje te doen. en ik bedoel niet "house the 90's". Hier is vast een hoop animo voor.