website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

VLLA

op de kaart
afbeelding VLLA
AdresWillem Roelofsstraat 9
1062 JX
Amsterdam
Nederland
SiteSite vlla.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Capaciteit300
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van VLLA via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda VLLA
Laatste feest was op vrijdag 18 oktober 2019: HAUSPLANT
Statistieken


x
205·feesten
geen·in de toekomst
205·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·fotoshoot
37·foto's
13·video's
2973·kliks
1208·bezoekers · herkomst
746·unieke bezoekers
83Partyflockfans
11.2 KFacebooklikes
2·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (171 stemmen)
Nieuws
China krijgt voor het eerst een podium op het Amsterdam Dance Event om zich te presenteren aan de rest van de wereld. AMS Bookings, dat al sinds 1999 met zijn artiesten door China toert, heeft met diverse promotors en artiesten uit Nederland de handen ineengeslagen en heeft veelbelovend talent naar Amsterdam gehaald.
Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot het belangrijkste dance evenement in de wereld. Promotors, artiesten, boekingskantoren, intimi en sympathisanten weten Amsterdam te vinden om zich te baden in elke vorm van elektronische (dance) muziek.
Onder het mom 'vroeg beginnen is het nieuwe doorhalen' opende Dagverblijf drie jaar geleden voor het eerst zijn deuren. Op zaterdag 14 november wordt dit gevierd met een jubileumeditie waarbij het beste van de afgelopen jaren staat geprogrammeerd. Waarom tot diep in de nacht doorfeesten en de hele zondag brak in je bed liggen als het ook anders kan?
'Todd the God', 'God Terry', 'Godd Gerry'. Alleen zijn bijnaam al spreekt boekdelen. Groots als hij is houdt hij het ook graag klein: tijdens Amsterdam Dance Event is hij op 16 oktober '15 met al zijn vrienden - Gregor Salto, Michel de Hey, Junior Sanchez, om er maar eens een paar te noemen - in VLLA te vinden. Met maximaal 300 andere geluksvogels en gratis entree.
Langspeelplaats
15 november 2013
Mannelijke DJ's zijn in de meerderheid en feesten met Sinterklaasthema zijn - op dit moment - een slecht idee. Bovendien, wie gaat er in de huidige (verzadigde) Amsterdamse feestscene nog een nieuw feest organiseren? Sociale en zakelijke zelfmoord of briljant concept?
Je kunt natuurlijk je zaterdagmiddag op de bank doorbrengen. Best leuk, maar veel leuker is het om naar Het Dagverblijf te gaan. Een nieuw feestconcept dat al op zaterdagmiddag begint. Lekker overdag in plaats van 's nachts, zodat je zondag gewoon weer fris en fruitig bij je schoonmoeder op bezoek kunt, ideaal toch? 4
Hoe zou een braderie zijn waarbij je niet alleen het stof van de lampenkappen moet afblazen maar waarbij je ongedwongen los kunt gaan en smullen van royale housebeats want, er dient gedanst te worden. Plak weet ongegeneerd en ijskoud een winterse housebraderie op poten te zetten.
Op zaterdag 11 september zal de eerste editie van Lost Boys, een nieuw feest van de Amsterdamse house dj's Olff, Michael Jacques, Maarten Bloem en Bob Nagel in samenwerking met het Dekmantel collectief, plaatsvinden in een nieuwe lokatie genaamd VLLA. Er is een programma samengesteld van 16u 's middags to 6u 's ochtends (maar liefst 14 uur lang) met de uit Parijs afkomstige beatwizzard Onra van het All City label (samen met zijn vrienden Buddy Sativa & en Walter Mecca) en Amsterdams fenomeen Steven de Peven onder zijn Awanto 3 alter ego als speciale gasten. 2