Partyflock
 

Podium Asteriks

op de kaart
afbeelding Asteriks
AdresBlokhuisplein 40
8911LJ
Leeuwarden
Nederland
E-mailpodiumasteriks@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpagespotify
Capaciteit150
Boek een overnachting in of in de buurt van Asteriks via Booking.com.

Uitgaansagenda Asteriks

Laatste feest was op vrijdag 30 mei 2014: Asteriks verjaardagsfeest
Elders
Laatste feest was op zondag 28 juli 2013: Welcome to the Village, De Groene Ster, Leeuwarden
Statistieken
8·feesten
geen·in de toekomst
8·in het verleden
3·feesten elders
4·nieuwsberichten
42·bezoekers · herkomst
38·unieke bezoekers
15Partyflockfans
5.2 KFacebooklikes
goed·stemresultaat (18 stemmen)
Nieuws
Podium Asteriks wordt vier jaar oud. De verjaardag wordt op 30 mei feestelijk gevierd met Caïro Liberation Front en The Don't Touch My Croque-Monsieurs (TDTMCM). De deuren gaan om 20:00 uur open. Kaarten kosten vijf euro en zijn te koop op podiumasteriks.nl en bij King Kong Records in Leeuwarden.
Het internationaal zeer succesvolle afrobeat-orkest Jungle By Night speelt op 26 oktober in Podium Asteriks. De band stond de afgelopen tijd op veel grote podia en festivals, zoals Sziget, Lowlands en Into the Great Wide Open. Toegang is vijf euro. De deuren gaan open om 20.00 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop bij King Kong Records in Leeuwarden.
De hiphoppers van Zwart Licht spelen op vrijdag 21 september in Asteriks. Dit voorjaar verscheen alweer het derde album van de Amsterdamse formatie. De toegang is vijf euro.
Put on your dancing shoes, want BMKLTSCH Records presenteert op vrijdag 30 september Taped in Podium Asteriks. Taped is opgezet door het Boemklatsch dj collectief en is een helse party 'Boemklatsch Style'! 2