Partyflock
 

EKKO

op de kaart
afbeelding EKKO
AdresBemuurde Weerd WZ 3
3513 BH
Utrecht
Nederland
SiteSite ekko.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifytwitter
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van EKKO via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
582·feesten
5·in de toekomst
577·in het verleden
38·nieuwsberichten
3·video's
6195·kliks
3946·bezoekers · herkomst
1693·unieke bezoekers
82Partyflockfans
27.6 KFacebooklikes
37·albumfoto's
4·opmerkingen
5·waarderingen
goed·stemresultaat (1600 stemmen)
Nieuws
Le Guess Who? is een festival voor grensverleggende muziek van over de hele wereld. De dertiende editie vindt plaats van 7 tot en met 10 november in Utrecht met gecureerde programma's van Jenny Hval, The Bug, Patrick Higgins, Moon Duo, Fatoumata Diawara en Iris van Herpen & Salvador Breed. Le Guess Who? onthult nu de eerste gecureerde programma's, speciale shows en optredende artiesten binnen de reguliere line-up van 2019.
Afgelopen vrijdag brak er, na kortsluiting, brand uit bij Ekko. Het Utrechtse podium verwacht aanstaande donderdag de deuren weer te kunnen openen.
Full sectrum
27 januari 2017
Full Spectrum viert op 4 maart in EKKO zijn koperen bestaan. Wat ooit begon met een eigen clubavond in EKKO is in twaalf-en-een-half jaar uitgegroeid tot een management en boekingskantoor met een geheel eigen smoel.
Begin 2012 was Bright één van de eerste concepten die de verfrissende mix van house, UK garage en grime in Nederland een podium gaf. Artiesten als Dusky, George Fitzgerald, Paul Woolford, Bondax en Oneman verkopen inmiddels de grootste clubs en festivals uit, maar stonden niet lang geleden nog in het knusse EKKO bij Bright. Nu is na ruim 23 edities in EKKO en uitstapjes naar menig ander podium en festival het doel bereikt. Bright stopt. Maar niet voordat een laatste keer het dak van de thuisbasis eraf gaat.
Op vrijdag 22 april bestormt Pablo Discobar voor de derde keer poppodium EKKO met hun alom bekende en gezellige disco concept. Na twee stijf uitverkochte edities zit de vaart er lekker in. Als de mannen weer de hele zaal gedecoreerd hebben, verwelkomen ze niemand minder 4Lux labelbaas Gerd.
Club Loud keert op vrijdag 26 februari terug naar poppodium EKKO voor de tweede editie van Pablo Discobar. Na een stijf uitverkochte editie met San Soda achter de knoppen nodigen de discofreaks nu de New Yorker Ge-ology uit voor een vier uur durende set.
De mannen van Club Loud zetten 11 december in Poppodium EKKO hun eerste clubavond neer met het nieuwste concept Pablo Discobar. Pablo Discobar Soundsystem zal de aftrap verzorgen, waarna house grootheid en vinylpurist San Soda de knoppen overneemt. Vier uur lang verzorgt hij een muzikale trip langs zijn kennisgebieden disco, afro, house en techno. 1
Studio Stekker Festival breidt dit jaar uit! Voorafgaand aan het festival trekken de artiesten zich een week lang terug in de studio's van Kytopia, wat interessante samenwerkingen oplevert. Daarnaast is de hele week gevuld met exclusieve evenementen.
De Rubberboot Missie heeft het programma voor de afterparty rond. Na afloop van de rubberbotentocht worden de vermoeide matrozen en matrozinnen vermaakt met dj's Duo Penaughty (Pinkpop, 90's Now) en Weekbreek Super System.
Omdat het de beste muziek ter wereld is, maar nauwelijks live te bewonderen, besloten Frans Twisk en Klazien Schaap om hun favoriete muziek genaamd 'chiptune' te delen met een live publiek. Eindbaas was geboren op 19 juni 2009 in het kleine punkpodium in Utrecht, het ACU, maar zou uitgroeien tot de beroemdste leverancier van onweerstaanbaar dansbare 8-bit bleeps uit de geschiedenis.
5 waarderingen
Simone
Goede sfeer, proffesioneel en vriendelijk personeel, perfecte locatie in de binnenstad!
Bzart
Sfeervol.­ Lekker aan het water.­
RoelSter303
De beste tent in Utrecht!
hans blieb (bliep­ertron­ic)
vaak half dood weer naar buiten gekomen
wat een intens fijne, kleine, en sfeervolle tent (L)

4 opmerkingen

Vind Ekko vaak wel relaxed!
Lekkere obscure tent:p