Partyflock
 

Club Zeezicht

op de kaart
AdresSteenweg 2-4
5707 CG
Helmond
Nederland
E-mailinfo@zeezichthelmond.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit550
Boek een overnachting in of in de buurt van Zeezicht via Booking.com.

Uitgaansagenda Zeezicht

Laatste feest was op zaterdag 13 juni 2015: Raw Saturday
Statistieken
73·feesten
geen·in de toekomst
73·in het verleden
5·nieuwsberichten
751·bezoekers · herkomst
344·unieke bezoekers
25Partyflockfans
3.7 KFacebooklikes
30·albumfoto's
goed·stemresultaat (245 stemmen)
Nieuws
Zaterdag 20 september is het tijd voor alweer een spetterende editie van R&b All Stars. Met deze keer niemand minder dan smooth boy Bollebof Live On Stage! Bollebof is welbekend van zijn hits 'Mijn Nummer 1' & 'No Worry'! Dames maak je klaar voor mister sexy himself en heren op deze avond zal gegarandeerd genoeg vrouwelijk schoon aanwezig zijn. Dus mis het niet!
Zaterdag 26 juli is het tijd voor een extra slordige editie van R&B all stars met als live act de hip hop all stars van de SlodderVosGang! Ja, je leest het goed, de hele gangŁ! Frontman hele meneer Adje Donnie B#$@% is in the building. Hij komt samen met Nederlands hardst rijzende ster Cho en Jowy Rosé.
Here they come again! Vrijdag 30 mei is het tijd voor de derde editie van R&B All Stars van dit jaar. Met deze keer niemand minder dan Broederliefde live on stage! Broederliefde is welbekend om hun hit 'Maluku'! Het is onmogelijk om uit te gaan zonder dit nummer minimaal één keer voorbij te horen komen. Deze heren gaan Zeezicht op zijn kop zetten!
Hardcore en Early Hardcore in Helmond! Club Zeezicht wordt op 14 september een heus Hardcore wallahalla waar mening liefhebber flink uit zijn plaat kan gaan. De line-up liegt er ook niet om. Niemand minder dan DJ Vince komt zijn kunsten vertonen achter de draaitafels. Voor Vince is dit een speciale thuiswedstrijd aangezien hij in Helmond geboren is en al 2 jaar niet in zijn geboortestad heeft opgetreden. Vince hoeft het niet alleen te doen. Ook Tweaker, Rescuer en PFSquad MC komen hun geboortestad vertegenwoordigen.
Na een zeer geslaagde Part I en II café Zeezicht, kunnen de liefhebbers zich opmaken voor het laatste deel uit de serie. Deel drie richt zich meer op de serieuze house liefhebber en bevat veel soul en funk invloeden van Remko, NERD en Brian S. 2