Partyflock
 

Valkenbergpark

op de kaart
AdresValkenbergpark
Breda
Nederland
E-mailinfo@vvvbreda.nl
Boek een overnachting in of in de buurt van Valkenbergpark via Booking.com.
Nieuws
Vorig jaar zag Breda Barst zich genoodzaakt haar 25e editie uit te stellen naar 2021. Ook dit jaar gooit de pandemie roet in het eten. De organisatie kondigt vandaag aan de jubileumeditie te verplaatsen naar 17 en 18 september 2022.
Vanwege de huidige pandemie gaat ook de jubileumeditie van festival Breda Barst dit jaar niet door. De organisatie kondigt vandaag aan dat het festival wordt verplaatst naar zaterdag 18 en zondag 19 september 2021.
Festival Breda Barst, dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 14 en zondag 15 september, heeft toegankelijkheid en duurzaamheid al enkele jaren hoog op de agenda staan. Ook dit jaar zijn er weer nieuwe stappen gezet, vooral op het gebied van duurzaamheid. 2
Breda Barst biedt niet alleen een mooi, gevarieerd programma voor muziekliefhebbers, ook voor de jongere bezoekers is er ieder jaar genoeg te doen. Onder de noemer 'Mini Barst' vinden er op zaterdag 14 en zondag 15 september volop creatieve activiteiten voor kinderen plaats in het stadspark Valkenberg.
Breda Barst maakt vandaag bekend welke artiesten zaterdag 14 en zondag 15 september op het Suikerbeat podium te vinden zijn. Op zaterdag staan SHMLSS, Lövestad, Iggy P, Peter Groovin & Yves Charles Juliën en Nozem & Makou garant voor de lekkerste beats. De zondag staat geheel in het teken van Bredase DJ's die al vanaf het begin van de landelijke opkomst van de house betrokken waren bij de Bredase dance-scene.
De organisatie van Breda Barst maakt vandaag bekend dat Goose BE, Rondé, Indian Askin, TAPE TOY, The Pilgrims en Ten Times A Million op 14 en 15 september te zien zijn in het Valkenberg park. Daarmee is het programma van het hoofdpodium compleet. Eerder deze maand veroverden de talenten van Johnny Jester en Damé al een plekje op dit podium tijdens de Breda Barst Kick-Off.
De bands die tijdens het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst in De Spaanse Kraag spelen zijn bekend. STAKE BE, For I Am King, dirk. BE, Slow Crush (UK/BE), To Adelaide, I Against I, Onmens BE, Peuk BE en Soul Grip BE breken op 14 en 15 september de tent af. 1
De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Navarone, Warhola BE, blackwave. BE, Fata Boom, Bjørn Berge (NOR) en RUV staan op zaterdag 14 en zondag 15 september in het Valkenberg park.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst trapt op vrijdag 17 mei het festivalseizoen af met de Breda Barst Kick-Off in café Bel Air. Op het podium strijden deze avond vijf talentvolle bands om een podiumplek op Breda Barst.
Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst schenkt elke editie weer volop aandacht aan muzikaal talent uit de stad en omgeving.