Partyflock
 

Carolus Magnus

op de kaart
afbeelding Carolus Magnus
AdresHertogstraat 141
6511 RZ
Nijmegen
Nederland
SiteSite carolusmagnus.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit600
Informatie
Carolus Magnus is opgericht op 1 februari 1928 en is daarmee de oudste, de meest traditionele en tevens de grootste studentenvereniging van Nijmegen.
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Carolus Magnus via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Carolus Magnus
Laatste feest was op zaterdag 15 juli 2017: Zomertijd
Statistieken


x
29·feesten
geen·in de toekomst
29·in het verleden
2·nieuwsberichten
801·kliks
340·bezoekers · herkomst
269·unieke bezoekers
4Partyflockfans
2 KFacebooklikes
77·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (179 stemmen)
Nieuws
In samenwerking met Dresscode.­nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In februari kun je je carnavalsoutfit, je foute feestkleding én je Valentijnsoutfit alvast klaar leggen, want op de onderstaande feesten ga jij extra uit je dak in de bijbehorende dresscode.
Op zaterdag 30 mei staat er iets moois te gebeuren. Dat is namelijk de nacht dat Maximaal Nijmegen terug komt van nooit weg te zijn geweest. De ietwat vergezochte locatie: Carolus Magnus is met opzet gekozen. Ongepolijst, rauw en puur in haar zijn. Precies zoals dit concept is uitgedacht. Geen poeps pas maar een aantal basisvoorwaarden die tezamen een knalfeest garanderen. Geen studentikoos gedoe, maar brute beats van Nijmeegse helden in volle glorie. Geen geneuzel maar knallen met de hoofdletter K. Niet minder, maar vooral heel veel meer! 8