Partyflock
 
Interviews · maart 2010
­ Nederland
Ten questions for Magda
woensdag 31 maart 2010
Donderdagavond 1 april vindt er in de Central Studios een heerlijk doordeweekse minimal- en technokraker plaats. De organisatie is in handen van Sound Architecture en Elevation Events. Absolute headliner van deze avond is niemand minder dan de uit Polen afkomstige M-Nus heldin Magda. Speciaal voor deze gelegenheid wilde Magda meewerken aan een kort interview exclusief voor Partyflock.
Dat gevoel en interesse voor muziek vaak overgedragen wordt van vader op zoon is natuurlijk algemeen bekend. Maar twee talenten als Paul & Jeffrey Volkers, beter bekend als The Vizitor en Little Terror Man , tillen hun band als vader en zoon naar een heel ander niveau! Samen verzorgen zij optredens op grote feesten en zijn beiden graag geziene gasten achter de draaitafels. Waar Paul al vele jaren naam heeft gemaakt in de Terrorscene richt hij zich ook veel op produceren en zijn hobby’s. Jeffrey richt zich meer op de breaks binnen de hardere dancescene en kijkt daarnaast uit naar een toekomst met een eigen exclusieve winkel waar sneakers verkocht worden. Lees in dit interview meer over de vele interesses van vader en zoon Volkers.
Korsakoff is al sinds enkele jaren de leading lady of hardcore in Nederland. Maar nu is er ook een leading lady of hardcore in Italië. Dj AniMe is jong, krachtig en niet onaardig om naar te luisteren en kijken… en ze heeft haar zinnen gezet op een verovering van de wereld met haar skills. Iemand met zulke ambities moeten we gewoon wat beter leren kennen.
ATFC voor even terug in Londen
dinsdag 2 maart 2010
Hij woont inmiddels een tijdje in Spanje, maar de nieuwste 'Defected in the House' compilatie brengt ATFC terug naar Londen, de stad waar hij het grootste deel van zijn leven doorbracht.
Ten questions for Magda31 mrt 2010
The Vizitor & Little terror man - Music runs in the family17 mrt 2010
AniMe: When skills and beauty meet...10 mrt 2010
ATFC voor even terug in Londen2 mrt 2010