Partyflock
 
Interviews · januari 2007
­ Nederland
Miss Nine: de onschuld voorbij....
woensdag 31 januari 2007
Vele heren zouden graag dj willen worden en vele dames dromen van een carrière als model. Maar wat nou als je het kan combineren? Miss Nine heeft deze twee topbanen en timmert internationaal aan de weg. Partyflock stelde een paar vragen aan deze onschuldig ogende doch pittge dame ...
Flockers presenteert: Neophyte
vrijdag 26 januari 2007
Neophyte staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. In het kader van de korte introductie-interviews: Neophyte.
Baggi Begovic staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. We stellen hen onder andere een aantal vragen over wat ze verwachten van dit event in het Gelredome en we gaan in op de persoon achter de artiest.
Jochen Miller staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. In het kader van de korte introductie-interviews bijt Jochen Miller het spits af.
Flockers presenteert: Headhunterz
vrijdag 5 januari 2007
Headhunterz staat in de lineup van Flockers. De komende weken besteden we aandacht aan een aantal van de artiesten die tijdens Partyflock’s vijfjarig jubileumfeest zullen optreden. We stellen hen onder andere een aantal vragen over wat ze verwachten van dit event in het GelreDome en we gaan in op de persoon achter de artiest.
Miss Nine: de onschuld voorbij....
Flockers presenteert: Neophyte
Flockers presenteert: Baggi Begovic
Flockers presenteert: Jochen Miller
Flockers presenteert: Headhunterz