Partyflock
 

Chasner over zijn nieuwste release

door , gepubliceerd op
Chasner over zijn nieuwste release
16 juni 2022
ArtiestChasner
Jordy Göbbels, beter bekend als Chasner, kwam al op jonge leeftijd in aanraking met het maken van muziek. "Het is ooit allemaal begonnen op een klein keyboardje, toen was ik 4 jaar oud" vertelt hij. "Dat heeft zich later uitgemond tot mijn passie voor DJ'en en producen. Ik keek de Olympische Spelen waar Tiësto draaide en dat heeft me geïnspireerd om er echt iets mee te gaan doen." Vandaag released Chasner zijn nieuwste parel 'Starts Right Now' in samenwerking met Afrojack. Kom meer te weten over de passie van het jonge talent!
Het allermooist aan muziek maken is voor Chasner dat hij een bepaalde emotie bij het publiek kan overbrengen. De weg van het begin van zijn carrière tot nu toe beschrijft hij als een rollercoaster, "maar een hele mooie waar ik me gelukkig mee kan prijzen." Aldus de DJ.

Rond zijn zestiende wilde Jordy in contact komen met de DJ's waar hij naar opkeek, zoals Afrojack en Tiësto. "Ik heb een bootleg gemaakt van Afrojack's Rock The House, met de hopelijke insteek dat hij hem zou draaien. Daar heb ik heel veel geluk mee gehad, want ineens kreeg ik een video doorgestuurd dat Tiësto de remix draaide in Las Vegas. En Afrojack stond er ook nog eens naast. De dag erna heb ik Tiësto een bericht gestuurd en hem bedankt, en van het een kwam het ander."

"Ik probeer met mijn tracks altijd nieuwe dingen te doen"
Chasner heeft een breed scala aan muzikale creativiteit en omschrijft zijn sound als een combinatie van nostalgisch x futuristisch. "Ik probeer met mijn tracks altijd nieuwe dingen te doen. 'Starts Right Now' heeft het nostalgische: een emotie en een keiharde drop met festival vibes. Als Chasner werk ik ook altijd vanuit de piano, mijn liedjes beginnen meestal op de piano."
Chasner heeft al op verschillende grote festivals gedraaid, en dat is voor hem dan ook de droom. "Draaien op zo'n groot festival zou ik omschrijven als de pay off voor het harde werk, de muziek die je al die jaren hebt gemaakt. Een euforisch gevoel wat niet te omschrijven is," aldus Jordy.

'Starts Right Now'
Vandaag released Chasner samen met Afrojack de nieuwe track 'Starts Right Now'. Een plaat die vorig jaar is ontstaan, toen Chasner veel bij Afrojack in de studio aan het werk was. "De allereerste opzet heb ik overnight gemaakt. De dag erna liet ik het aan Nick horen en zijn reactie was zo enthousiast! Hij had veel ideeën om er samen een toffe plaat van te maken en zo is de samenwerking ontstaan. Zijn ideeën, mijn ideeën, feedback back and forth. Met een mooi eindresultaat!" Vertelt Jordy. De track geeft hem een echte zomer vibe. "Vooral door de vocalen. En ook heeft het weer iets emotioneels en is het verbindend. De drop is keihard losgaan. Precies wat we wilden overbrengen, en ik hoop dat de fans ook vinden dat dat gelukt is!"

'Starts Right Now' is de eerste release voor Chasner sinds een tijd en de track staat dan ook voor het volgende hoofdstuk. "Alles komt nu samen en het begint nu. Dit is de eerste release van vele mooie platen die gaan komen. Van samenwerkingen tot solo platen."
Chasner hoopt dat zijn muziek op festivals over de wereld te horen is, en dat hij reacties ziet. "Dat mensen los gaan, meezingen. Ik hoop op een leuke zomer: veel optredens en veel muziek!"

Wij kunnen in ieder geval niet wachten op wat Chasner nog meer voor ons in petto heeft!