Partyflock

Bas & Ram - The Dynamic Duo

 

Bas & Ram - The Dynamic Duo

door , gepubliceerd op
Bas & Ram - The Dynamic Duo (afbeelding)
ArtiestBas & Ram
Bas & Ram zijn een begrip in de dancewereld. Al sinds hun samenwerking tot stand kwam in Trance Buddha vormen deze twee heren een succesvol DJ-duo. Tijd voor een interview!


De namen Bas & Ram zijn eigenlijk in alle lagen van de dance wel ingeburgerd, wat vooral komt door jullie brede stijl van draaien. Hiermee zijn jullie een klein beetje aan de Nederlandse hokjes-mentaliteit ontsnapt, maar hoe omschrijven jullie zelf nou eigenlijk de echte "Bas & Ram stijl"?
Het is een mix van alle soorten trance, van progressive trance, NRG, techtrance tot hardtrance. We zijn voornamelijk liefhebber van de vrolijke en energievolle muziek, het zou ook zomaar kunnen dat we een techno plaat tussendoor draaien. Maar toch is het belangrijkste dat de muziek een goede energetische drive heeft. We draaien eigenlijk van Armin van Buuren tot Scot Project en alles er tussenin. We passen ons altijd aan aan de sfeer en het publiek, zo staan we de ene keer op Club Déjà Vu met trance classics de andere keer op Mysteryland te knallen met hardtrance, maar we draaien ook regelmatig NRG/ techtrance als de sfeer daarnaar is. We draaien gewoon wat we goed vinden! “Goeie muziek is goeie muziek”.

Na ID&T Hardtrance 1 en 2 hebben jullie voor zover ik weet geen mixcompilaties meer uitgebracht, terwijl die twee cd's erg succesvol waren. Kunnen we in de toekomst weer zo'n cd verwachten of kiezen jullie er bewust voor om je puur op de live-sets te richten?
We richten ons nu voornamelijk op produceren en onze radioshow op Fresh FM (maandagavond van 21.00 tot 24.00 uur). Maar als gevraagd zouden worden om een compilatie te mixen, dan doen we dat natuurlijk. Er zijn wel verschillende livesets te downloaden van ons op internet van feesten zoals Mysteryland en DefQon, en zelfs van de radio show van Fresh FM.

Over produceren gesproken, er gaan geruchten over samenwerkingen met Dark By Design en met Fausto?
We zijn erg druk de laatste tijd met produceren, zo werken we samen met Ralph Novell, Dark by Design en Smurref (SMF). Er is net een plaat van ons uit op Killerhook (AlphaOmega) die we samen hebben gemaakt met Ralph Novell. Het ''Dance-tour Anthem'', zoals deze track heet, is speciaal geproduceerd voor de Dance-tour die dit jaar door Nederland ging (zie www.dancetour.nl). Er komt misschien zelfs een videoclip bij, maar dat is nog even afwachten. Ook is eind oktober ''Chimps & Pimps'' uitgekomen op ons nieuwe label Privilege Recordings dat we samen doen met Straight On Recordings. Hierop kun je in de toekomst producties verwachten van o.a. Dark by Design, Dave202, Ralph Novell en JK Walker. Deze winter komt ook de nieuwe Bas & Ram uit op Waterworld die “Speed of Light” gaat heten, met een remix van de heren van Alphazone. Ook komen er rond december onze tracks “The Bells” en “Rendez Vous” uit op Exclusive van DJS Records. Vervolgens komt er nog een andere track van ons nog uit januari in Engeland op het Platinum-label. Met Fausto hebben we ook een track gedaan maar die moet nog worden afgerond, dus daar hoor je meer over in de toekomst.

Er gaat dus een hoop gebeuren rond Bas & Ram, en we zullen Partyflock natuurlijk op de hoogte houden van onze activiteiten. We hebben ook een nieuwsbrief waar je via http://www.djbas-ram.nl/mailingform.html je zelf op kan inschrijven. Hier kom je alle nieuwtjes over ons te weten en je kunt er ook leuke prijzen winnen.

­[img]http://home.partyflock.nl/thomas/interview/10/1.jpg[/img]

Ik hoorde dat jullie niet al te lang geleden op één dag maar liefst vier boekingen hadden, waarvoor jullie twee keer helemaal door Nederland moesten reizen? Hoe zat dat precies, want het klonk echt als een mission impossible!
Het waren drie boekingen waarvan twee in Middelburg en één in Amsterdam. We begonnen om 11:00 in Middelburg op de Dance Parade, we hebben daar toen op de Happydayzz Truck gedraaid. Toen om 17:00 in Amsterdam op Pleasure Island waar we invielen voor Johan Gielen op de Mainstage en weer terug naar Middelburg om 01:00 om op het slotfeest van de Danceparade (Middelburg) in de Opera te draaien.
We hadden gelukkig een goeie chauffeur (bedankt Rob!) met een snelle Alfa Romeo om die dag 880 km af te leggen en overal op tijd te zijn. Het was ondanks het vele reizen toch een te gekke dag we hebben veel gelachen en hadden drie hele leuke boekingen die dag. Maar het gebeurt wel vaker dat we aan het racen zijn door Nederland, gelukkig is dat geen probleem. We hebben bijna altijd een chauffeur en het is altijd gezellig in de auto!

Jullie zijn twee mensen zijn die allebei al op een ongelooflijk groot aantal flyers hebben gestaan, van Trance Energy tot I Love Hardhouse. Is er nog een club/feest waar jullie niet gestaan hebben, maar wel ontzettend graag een keer een set zouden willen doen? Zo ja: welke club/ welk feest is dat?
We zijn natuurlijk ook al tijdje bezig met z'n tweeën dus we hebben inderdaad al behoorlijk wat feesten gehad, maar er zijn altijd feesten waar je niet genoeg van krijgt en waar je elke week (bij wijze van spreken) zou willen staan. Dat varieert van kleine, intieme feesten tot de grote, massale feesten. Feesten die nog op ons verlanglijstje staan zijn Innercity en Sensation en natuurlijk ook Dance Valley. We hebben op de eerste Sensation gestaan maar dat was toen nog in de ring erom heen, ook heel leuk maar we zouden graag nog een keer in de grote zaal staan. En enkele Dance Valley edities hebben we ook gedraaid, maar dat is al weer een paar jaar geleden. Het is ook heel leuk om op een klein, intiem feest te staan zoals Little Sins (in de mergelgrotten in Limburg) of ons eigen Club Deja Vu in de Happy Dayzz in Culemborg. Niet groot maar wel heeeeel gezellig en er heerst altijd een goede sfeer. En het buitenland… daar zouden we wel elke week naar toe willen. Een vette set draaien op een leuk buitenfeest, relaxt op het strand hangen en heel lekker eten. Lekker “levensgenieten” dus.

Sinds jullie via Trance Buddha bekend zijn geworden onder het "grote" publiek, zijn jullie bekend als Bas & Ram. Maar hoe lang werken jullie al samen en waarom zijn jullie als team gaan draaien in plaats van solo? Draaien jullie ook nog wel eens solo in plaats van als team?
Wij draaien nu ongeveer tien jaar samen, waarvan zo'n acht jaar als duo. De Trance Buddha heeft ons samen gebracht, wij kenden elkaar voor die tijd nog niet. Het klikte al snel, maar we draaiden in het begin nog los van elkaar. Het eerste jaar in de Trance Buddha draaiden we wel samen, om en om een uurtje, al snel gebeurde het dat we plaatje om plaatje gingen draaien omdat de sfeer zo super in de Buddha was en we allebei niet meer wilden stoppen met draaien. We merkten eigenlijk al vanaf het begin dat wij een goeie chemistry hadden met z’n tweeën achter de draaitafels, en dat sloeg ook over op het publiek wat de sfeer nog beter maakte. Al snel waren er toen clubs en feesten die ons niet los wilden boeken maar als duo, zo is “Bas & Ram” geboren. Het was voor ons geen geplande keus, maar we zijn in een korte tijd tot een DJ-team gegroeid en vinden het ook het leukst om samen helemaal los te gaan achter de draaitafels. We draaien ook niet los van elkaar, je kan ons alleen met z’n tweeën boeken. En het is ook veel leuker om met z'n tweeën bijvoorbeeld naar het buitenland te gaan. Je kunt altijd je leuke ervaringen delen met iemand. Ook de nare natuurlijk, maar als je dan met z’n tweeën bent is het minder erg en kan je nog altijd lol maken. En het is ook wel makkelijk als je moet plassen tijdens het draaien…

Jullie waren de drijvende krachten achter de Protocolfeesten. Gaan jullie daar in de toekomst weer aan werken of is er voorlopig een kleine pauze?
We gaan zeker nog een Protocol doen in de toekomst, we zijn alleen te druk op het moment met Club Déjà Vu , met de producties in Engeland en Duitsland en met ons eigen label Privilege Recordings en natuuurlijk met veel draaien door het hele land.
We zijn nu voornamelijk bezig met Club Déjà Vu (trance classics feesten elke tweede zondagmiddag van de maand in de Happy Dayzz te Culemborg), dat vinden we echt leuk om te doen, terug naar onze roots in de Trance Buddha waar het voor ons samen is begonnen. In dit concept laten we elke keer een bepaald feest of label of een bepaalde organisatie of DJ een revival beleven, zoals de Trance Buddha, Bonzai, Blackhole, IT. Die lekkere, vrolijke, energievolle tranceplaatjes, waar je een brede lach van op je gezicht krijgt en waarbij je niet stil kunt blijven staan. Dit concept bleek, tot onze grote vreugde, een schot in de roos, dus daar zijn we eigenlijk vooral mee bezig in plaats van met Protocol. We doen nog wel af en toe een Protocol, maar dit willen we eigenlijk maar twee keer per jaar doen. Maar dat is echt een nrg/hardtrancefeest, als het goed is komt er op 4 maart 2006 weer één en een hele speciale ook!!!

­[img]http://home.partyflock.nl/thomas/interview/10/2.jpg[/img]

Ok, tijd voor wat persoonlijkere vragen. Er zijn DJ's die erom bekend staan dat ze in ieder stadje een ander schatje hebben, hoe is dat bij jullie? Verliefd, verloofd, getrouwd, kids? Zo ja, vertel eens wat over de mensen die je achterban vormen?
Bas heeft al zo'n zes jaar verkering met de liefde van z’n leven en woont al vijf jaar samen met haar en zijn twee katten. Ram is getrouwd met een Braziliaanse schone en heeft sinds iets meer dan twee jaar een kanjer van een zoon. Onze wilde haren zijn we kwijt geraakt in de Trance Buddha, we zijn nu serieus bezig met onze carrière en de toekomst. Verder hebben we natuurlijk ook onze vrienden waar we graag mee gaan stappen of mee uit eten gaan in onze vrije tijd.

Hoe zouden jullie elkaars karakter omschrijven? En hebben jullie als DJ zijnde wel echte vrienden? Kom je veel mensen tegen die niet in Bas Abels en Ram Boon geïnteresseerd zijn, maar in DJ Bas & DJ Ram? Hoe ga je met dat soort mensen om?
Ram is altijd vrolijk en je kunt enorm met hem lachen. Verder is hij erg direct en weet je altijd wat je aan hem hebt. Hij is gek op de natuur en dieren. Voor ons allebei geldt dat naast onze vrouwen en de muziek, eten een hele belangrijke rol speelt in ons leven, we houden enorm van lekker eten. We kunnen zelf lekker koken en gaan graag genieten van de kookkunsten van toprestaurants. Zo eten we regelmatig Japans, Italiaans, Thais of Indiaas maar ook eten uit onbekendere keukens zoals Ethiopisch en Tibetaans vinden we erg lekker. Ook van experimentele keukens kunnen we erg genieten, we houden ervan om verrast te worden met smaak en met combinaties van smaken (eigenlijk net zoals met muziek, genieten van een goeie plaat of een mix van twee goeie sounds).
Bas is altijd al een grapjas geweest, hij neemt je altijd in de maling als ‘ie kan. Daarnaast is hij een rustig, positief en spontaan mannetje.

Hebben jullie, ondanks de drukke werkzaamheden, wel echt tijd voor jullie vrienden? En heb je met het vak dat jullie uitoefenen überhaupt wel echte vrienden? Kom je veel mensen tegen die niet in Bas Abels en Ram Boon geïnteresseerd zijn, maar in DJ Bas & DJ Ram? Hoe ga je met dat soort mensen om?
Ja we vinden ons privé-leven erg belangrijk, maar dat loopt wel voor een deel door ons professionele leven heen. We gaan zoals gezegd graag uit eten of thuis een superlekker diner bereiden, vaak moeten we dan ‘s avonds draaien en kunnen de gasten/vrienden gezellig mee naar de club of het feest waar we die avond naar toe moeten.
Echte vrienden hebben we zeker, mensen die ons alleen leuk vinden om wat we doen komen we wel tegen, maar daar prikken we snel doorheen. Op zich is er niks mis met deze mensen, ze zijn ook hartstikke leuk en natuurlijk zijn het meestal wel echte fans en volgen ze je overal waar je gaat draaien, het is ook leuk om ze vaak tegen te komen op feesten. We laten alleen niet iedereen toe in ons privé-leven, maar staan altijd open voor het ontmoeten van leuke, nieuwe mensen.

­[img]http://home.partyflock.nl/thomas/interview/10/3.jpg[/img]

Hoe zien jullie je eigen leven over 10 jaar? Nog steeds het hele land doortoerend en levend in jullie auto of toch gesetteld in een huisje buiten de stad?
We zouden nog wel graag een plaatje draaien, maar niet zo vaak meer als nu of als in het verleden. Vooral de leukere locaties in het buitenland en de grote festivals willen we wel blijven doen. Verder willen we ook meer produceren en hopen dat we daar ook een groot deel van onze inkomsten mee kunnen verdienen in de toekomst.
We zijn allebei zeer gesteld op ons thuisleven en privacy en houden daar altijd wat tijd voor vrij. Ram: “Ik heb met mijn vrouwtje een stukje grond in Brazilië tussen de watervallen, bossen en bergen in een vallei, daar komt binnenkort ook een huisje op te staan. Sowieso ga ik daar elk jaar heen. Lekker in de natuur tot rust komen, goed om op te laden voor de drukte in Nederland. Dus daar wil ik tegen die tijd wel wat meer tijd door brengen. En er woont een deel van mijn familie. Buiten dat heb je daar ook superfeesten, het begint nu pas daar een beetje los te komen dus daar ga ik vast en zeker nog wel een plaatje draaien!”
Bas: “Ik ben gek op Amsterdam-centrum en zal niet snel weggaan. Ik ben wel graag in andere steden zoals New York, Porto of Barcelona waar ik regelmatig naartoe ga met mijn vriendin. Ook van de natuur in bijvoorbeeld Thailand kan ik erg genieten, daar kom ik echt tot rust.”

Zoals elk interview: Charly’s Choice List!
Sennheiser of Sony? Pioneer (koptelefoon)
Talpa of de publieke omroep? Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet!
Nederland of buitenland? Buitenland! Zon, zee, strand en lekker eten!
Pioneer of Dateq? Moeilijke vraag, Dateq is veel betere kwaliteit en klinkt een stuk beter, met Pioneer werken we graag om z’n vele effecten. We denken toch dat we het liefst met Pioneer draaien, daar heb je de meeste mogelijkheden mee.
Hardtrance of funkyhouse? Ligt aan de stemming, het heeft allebei z’n doeleinden.
Beatles of Rolling Stones?Rolling Stones, maar liever Depeche Mode.
Zonnebril of pet? Zonnebril!
Britney of Madonna?Britney (puur op uiterlijk), maar Madonna is beter in muziek.
Dukes of Hazzard of A-Team? A-team rules!
Bioscoop of thuis met een DVD-tje?Thuis met een DVD-tje in bed met je vrouw.
R&B of Jazz? Jazz voor Bas. Geen van beide voor Ram, alles behalve dat!
Milkshake of Cola? Banana milkshake.
Bellen of SMS-en?Telefoon uit a.u.b.!
Hazes of Bauer? Hazes (Bauer is sowieso niks).
Vinyl of CD?Vinyl, wat anders?!

85 opmerkingen

Maddox
Artiest Maddox
Vinyl of CD? Vinyl, wat anders?!

idd :)
TOPgastuh!
Mooi hoor
jah ze zijn egt goed
Nice interview Charel.... maareh ben erg benieuwd naar die videoclip van de Dance Tour Anthem :P
Bas&Ram strong, stronger, strongst! feest bij feest, beter en beter!!!! In een woord: TOPPIE!!!!!!! :cheer: :cheer: :cheer:
Kira
Artiest Mike G
Veel leuke sets gehoord van hun, altijd feest!!
Buddha , Buuren, Protocol,Decibel.­
Leuk gedaan hoor.
Benieuwd naar die Speed of Light plaat. :)
SINDS IK ZE HEB GEZIEN EN HOREN DRAAIEN OP DANCETOUR BEN IK FAN.­IN 1 WOORD "­OUTSTANDING".­VAN MIJ MOGEN ZE DE BESTE DJ'S VAN DE WERELD WORDEN!!
Van mij ook!!!!
Jammer dat hij die bril aaaaaaaaaltijd op heeft :)
Altijd genieten als deze gasten achter de draaitafels staan.­ Hopelijk snel weer eens in de omgeving van amsterdam.­
Deze winter komt ook de nieuwe Bas &­ Ram uit op Waterworld die “Speed of Light” gaat heten, met een remix van de heren van Alphazone

:o

dat ziet er veelbelovend uit zeg.

Bas&Ram(L)
Bredance
Werkzaam bij Njoy
Gewoon top gozers
Erg leuk interview! Keep up the good work guys!

Ze hebben mijn hart veroverd tijdens een Treasure feest in de Lexion.­ Heerlijke muziek maken ze en ik ga er zeker vaker van genieten.­
top jongens en RESPECT BAS&­RAM
Relaxte gasten en de feestjes in de Happy Dayzz op zondag zijn een aanrader!!! :respect:
toppertjes!!!!:respect:

als hun gaan draaien in happy dayzz is t altijd :bounce:
jullie feest?! de ja vu>
top toppertjes,
enne heeft ons cadeautje al een plekje gekregen?
Zaterdag weer lekker helemaal los met jullie.

(k)
Uitspraak van Anne! op donderdag 1 december 2005 om 22:43:
Jammer dat hij die bril aaaaaaaaaltijd op heeft

Hij is met en zonder bril "top"hoor ;)
Uitspraak van miertie op vrijdag 2 december 2005 om 13:27:
jullie feest?! de ja vu>

Zeker weten daarom ook beste zondag van de maand!:respect:

voor wie het nog niet hebben... bij het forumonderwerp "TRANCE ENERGY"staat een link van een promoset van Bas&Ram het is zeker de moeite van het downloaden waard!!:yes:
laatste aanpassing
**Tim**
Werkzaam bij Partyflock
goed interview (Y) ...

draaien ook zeker goed die kerels, happy dayz is super gezellig met deja vu :D
Erg sympathieke jongens...­en ze draaien erg relaxte hardtrance...­
Uitspraak van Doei! op vrijdag 2 december 2005 om 01:06:
Deze winter komt ook de nieuwe Bas &­ Ram uit op Waterworld die “Speed of Light” gaat heten, met een remix van de heren van Alphazone

dat nmr is zeer fijn :D
:bounce:
laatste aanpassing
goeie gasten, altijd goed als ze moeten draaien :D
Leuk intervieuw Charel :yes:

Bas & Ram :respect:
Bas en Ram rules,,
Bas &­ Ram, sinds ik vroeger in de Trance Buddha kwam vind ik ze super.­ Ook in Zaandam altijd feest met Bas &­ Ram.­ Toppers!
1 van de betere op dit moment!!
ik vind ze niet zo leuk !
Als zij ergens een avondje heerlijke techtrance draaien heb ik een super avond.....

Goede dj´s (y)
diep respect voor hun setjes k heb ze gehoort om trance energy 2000 in de hardtrace kant goede keuze van platen en alle brakes zaten goed en alles perfect uitgeteld egt zuper die gasten maar voor mij ist nog ff oefenen maar ook kick dat ze verschillende stylen draaien sommige dj draaien 1 style maar zelfs benk ook van bijna alles thuis super die gasten!!!
Zekers ze waren weer tegek op Qlimax de laatste keer(Y) Top jongens
Uitspraak van Maddox op donderdag 1 december 2005 om 19:01:
Vinyl of CD? Vinyl, wat anders?!

CD (y)
Topinterview Charly!
Leuk Intervieuw van een stel TOP dj's en toffe gasten!
en idd Deja Vu rules;-)
Deze winter komt ook de nieuwe Bas &­ Ram uit op Waterworld die “Speed of Light” gaat heten, met een remix van de heren van Alphazone

Dat word ook wel eens tijd ook, vette plaat!
veelzijdige dj's maar qua techniek kan het allemaal wel wat beter ;)
Hardtrance helden (y)

Bas & Ram :respect:
Feesten die nog op ons verlanglijstje staan zijn Innercity en Sensation en natuurlijk ook Dance Valley.­

Laat maar komen op DV
En meteen maar op Sensation ook (Y)
Uitspraak van Lois op donderdag 1 december 2005 om 22:29:
SINDS IK ZE HEB GEZIEN EN HOREN DRAAIEN OP DANCETOUR BEN IK FAN.­IN 1 WOORD "­OUTSTANDING".­VAN MIJ MOGEN ZE DE BESTE DJ'S VAN DE WERELD WORDEN!!

precies! :D
Ik mis die trance buddha tijd wel :( was elke week knallen daar :cheer:
Super deze twee heb erg genoten van de music erg energy verhogend mogen van mij in 2006 op sensation verschijnen
ey markie xl wy hoeven toch niks over BAS&­RAM te zeggen dat weten ze allang van ons
DE 2 beste DJs die we kennen
Uitspraak van Raar Figuur op maandag 5 december 2005 om 12:16:
Ik mis die trance buddha tijd wel

Dat waren nog eens tijden! Trance Budha :respect:
Uitspraak van Maddox op donderdag 1 december 2005 om 19:01:
Vinyl of CD? Vinyl, wat anders?!


en terecht cds blijft pussy :)

:respect: bas en ram :respect:
geweldige kerels, altijd vriendelijk en spontaan en de muziek....:bounce: TOP
dus jongens.....:respect: en :knuffel: :hug:

wAT MIJ BETREFT DE BESTE WENSEN VOOR HET NIEUWE JAAR EN DRAAIEN OP INNERCITY, SENSATION EN dANCEVALLEY! Maar vooral ook doorgaan met club Deja VU!
laatste aanpassing
Vind hun sets echt altijd geweldig (Y) Heerlijk altijd.
Toffe lui, draaien lekker en zijn altijd vriendelijk en nemen tijd voor de fans! Toppers!
Ze lijden een beetje aan het Spider-syndroom; kúnnen gewoon niet slecht draaien:-)

Keep up the good work guys!
Niks aan dit

ze draaien ook slecht, en de muziek is ook al slecht

wat blijft er nog over?
Uitspraak van La_u op donderdag 8 december 2005 om 16:05:
ze draaien ook slecht, en de muziek is ook al slecht

Tja niemand verplicht je om er naar te luisteren toch????
Waarom dan toch de moeite nemen om hier te reageren??
Ik vind Hardcore ook geen Fuck aan maar val daar de liefhebbers toch ook niet mee lastig!?
Bas & Ram zijn voor de meesten hier toch TOP :respect:
Sympathieke gasten, altijd in voor een babbel en een fototje...relaxte indruk maken ze altijd, geen fratsen gewoon lekker hun hobby uitoefenen en daarmee het publiek zo goed mogelijk vermaken! Echt voor mij een voorbeeld zoals eigenlijk alle dj's kwa karakter moeten zijn!

Diepe :respect: voor Bas & Ram!
laatste aanpassing
Leuk interview(y)
Trance Buddha was echt een meesterlijke tent!!!!
behalve dat het gewoon onwijs goeie dj's zijn, zijn ze persoonlijk ook onzettend relaxed...­
geen sterallures enz
dikke kus!!!!!!!!!!!!
niet direct mijn muzieksmaak, maar bij happy dayzz laten ze me toch los gaan :bounce: ;)
Zondag gaan we weer los!!!!
de oude protocol avonden in Amsterdam waren ook altijd gruwelijk :respect:
Vrijdag in Time-Out...:D:D
Heb beide heren onlangs gesproken op Qlimax ! Zeer relaxte kerels en altijd in voor wat grappen !
Jaah, geweldige wappies wat het zijn!
leuke muziek :)
ik weet nog dat ik in de trance buddha flink wat gefeest had wanneer zij hun plaatjes daar nog draaide..
ik baal nu nog steeds dat trance buddha weg is (leuke mensen leuk personeel en lekker klein / knus en natuurlijk lekker stampen!)
en iedere week een andere vage tekening op de muur geverft met fluoriserende verf dat was pas vaag :p
Nou de laatste keer in Outland draaide ze echt bagger hoor !!! Van mij hoeft t niet.­
heb nog NIET 1x een slechte set van ze gehoord, ik vind ze TOP! nice interview! ;) zie dat Protocol ook weer zit aan te komen..
Ze deden het niet slecht bij Qlimax, ze zijn erg goed :)
Vroeger in a'dam op de bovenverdieping ,ik was er elke vrijdag zulke mooie knalfeesten als ik daar heb gehad,dankzij hun,en als je bovenkwam stond niemand stil maar dan ook niemand.­
Helemaal geweldig - sinds ik ze vorig jaar voor het eerst tegen ben gekomen ben ik er van overtuigd dat ik nergens anders zo veel levendige energie in de zaal zie als wanneer zij draaien.­ Als je hardcore verwacht dan heb je pech - dit is pure happy energy die door de zaal en de mensen weergalmt, een glimlach op ieders gezicht zet en het dak van het pand af blaast!
altijd een FEEST ALS BAS&­RAM ZIJN GEWEEST.­
he wanneer gaan we weer eens back in time dan jongen the Trance Buddha stijl ik hoor jullie die stijl niet meer draaie