Partyflock
 
Flockonderwerp · 92307
verwijderd
Zoals vele hier weten was ons hondje altijd ziek.­ Vol ontstekingen etc etc en hadden wij alles al geprobeerd.­
In augustus was het letterlijk er op of er onder en kozen wij ervoor om nog 1 maal een behandeling op te starten.­ Wel onder het idee dat als het niet zou helpen, dat we Gabber dan alsnog zouden laten inslapen.­

Nog geen 4 maanden later heb ik het geweldige nieuws dat Gabber echt al voor minimaal 95% is genezen.­ Geen ontsteking, bloed of mank lopen.­ Een nieuwe dikke vacht, dat wel!
Ze heeft natuurlijk nog wel soms jeuk en ze heeft veel littekens.­ Maar ze is echt geweldig mooi geworden.­

We hebben nog nooit zo'n goedkope behandeling op haar toe hoeven te passen en het resultaat is geweldig.­ We geven haar zelfs geen dieetvoer meer...­ Ze krijgt nu gewone brokken en ook zo nu en dan een botje.­ Genieten!!!


Dank je wel voor de vele vele vele steun die wij hebben ontvangen van jullie!
Ik zal binnenkort foto's posten.­

Mocht er iemand meer informatie willen hebben of hetzelfde probleem hebben als wat wij hadden, neem dan gerust contact met ons op.­
verwijderd
:)

goed nieuws (Y)
laatste aanpassing
Ik heb haar vandaag gezien en ik vind het echt geweldig!!!!
Ze ziet er heel goed uit en nu hopen dat de tijd van ziek zijn is geweest en ze nu de vrolijke stuiterbal kan zijn die ze is! ;)
wat goed om te horen zeg. (Y)
heb net nog de fotos bekeken wat zag ze eruit zeg.
arm beestje

heb respect voor jullie:respect:
alhoewel ik zelf ook niet zomaar zou opgeven natuurlijk
verwijderd
Mooooiiii!!!

Jullie hebben uiteindelijk voor de alternatieve manier gekozen toch?
verwijderd
Ja klopt. Dus zo gek is alternatief nog niet ;)
Onze dierenarts is ook erg blij en heeft erg veel interesse in de weg die wij hebben moeten bewandelen.
Vind ik goed van hem!
verwijderd
Uitspraak van verwijderd op maandag 29 december 2008 om 16:34:
Ik had ook niet gezehd dat deze geneeswijze verkeerd was

Ik had het ook niet gericht tegen jou :)
verwijderd
Hoiiii Heidi.....

Wat een geweldig nieuws zeg, fijn voor Gabber en ook heerlijk voor jullie!!!!
Nu is het me niet helemaal duidelijk wat voor laatste poging het is geweest, wat jullie gedaan hebben?
En ik ben natuurlijk uitermate benieuwd, gezien onze Bull-terrier (is al overleden) ook altijd gruwelijke huidklachten had, en we ook heel veel hebben afgedokterd.
Maar door mijn zoektocht, heeft teatree destijds voor veel verlichting gezorgd, maar dat was natuurlijk maar een lapmiddel, want vaak moet iets vanbinnenuit, hersteld worden.

Wat men zich niet vaak realiseert en dit schrijf ik voor alle baasje.....
Dat voeding vaak hoofdzaak nummer 1 is van alle huid en vachtproblemen en dan kun je gaan smeren en doen met allemaal zalfjes, het zijn allemaal tijdelijk lapmiddelen.
Vaak zal de DA je antialergisch voer voor schrijven, waar geen kleur/geur en smaak toepassingen inzitten. Maar dan ben je er nog niet, bij sommige dieren is het al een verbetering, maar er zitten dan nog steeds concerveringsmiddelen in, waardoor voeding langer (lang) bewaard kan blijven en dat zijn allemaal van die dingen waar dieren, maar ook WIJ als mensen ernstig op kunnen reageren.

Nu zijn wij na heel lang speurwerk op een voeding gekomen, waar GEEN antioxydanten, kleur-, geur- en/of smaakstoffen, bind en conserveringsmiddelen in zitten en nog iets leuks,om te voorkomen dat waardevolle voedingsstoffen worden beschadigd (bijv. de vetten) en/of verloren gaan (bijv. vitaminen), wordt Farm Food HE niet geëxpandeerd maar geperst!

Onze honden gaan er geweldig op, en onze nieuwkomer, die al kale plekken ging krijgen, door alle stress en andere aanslagen op haar lijf en geest, is nu weer bijna zo goed als nieuw ...grappige uitgedrukt. Je zult je dan wel enkel aan deze voeding moeten houden, geen andere lekkere snacks ..
Maar wel bv de rawhide kluif van farmfood, of zelf lekkere koekjes bakken.

Voor wie geintreseert is geraakt, neem eens een kijkje op de site, je zult verbaasd staan en ook de logica gaan begrijpen, waarom zo natuurlijk getrouw voer belangrijk is voor je VRIEND (EN)
De gezondheid van je dier begint bij een goede darmflora!!!

http://www.farmfood.nl/hondenvoeding/hondenvoer/farmfood.html

gr Dini
laatste aanpassing
verwijderd
Hey Dini,

In de volgende topic staat het behandelplan dat wij voor Gabber hebben gebruikt:
http://partyflock.nl/flocktopic/86036:Honden_met_allergieen

En wat je daar zegt, daar heb je helemaal gelijk in!
Je kunt het van de buitenkant allemaal erg mooi maken door de oplapmiddeltjes, maar van binnen kan het dan nog een gortige ellende zijn.
Vandaar dat onze alternatieve wijze voor ons in eerste instantie echt schrikken was. Doordat alle troep van binnen naar buiten werd gegooit via de huid, zag er namelijk van buiten erg verslechterd uit. Terwijl het (zo blijkt) binnen in haar lijfje steeds beter ging. We hebben echt door moeten bijten en Gabber al helemaal. Het ging van slecht voor de behandeling naar op zijn slechtst tijdens de behandeling en daarna is alles goed gekomen; zowel van binnen als van buiten.
Zaak is nu wel om af en toe een onderhoudskuur te geven (alternatief dus) zodat het van binnen niet op nieuw gaat veranderen.

Maar dat komt goed (f)
verwijderd
Nou dat ziet er goed uit....­over collodiaal zilver, heb ik ook al heel veel gelezen, daar zijn mensen met de meest onbehandelbare ziektes, goed uit gekomen, maar dan maakt men ook gebruik van een pulser, die dus alle afvalstoffen lostrilt...­

Ik heb nog 1 tipje voor je, want zoals ik al zei dat de darmflora prioriteit nummer 1 is, geven wij onze dieren een kuurtje van veendrenkstof van sanavesta (even googelen)je zult jr rtvast in kunnen vinden, want die parasietenkuur, die doet natuurlijk wel weer een aanslag.­
Van homeopathie is bekent, dat het eerst ergen word voor het beter wordt, alle rommel moet het lichaam uit, daarnaast is de darmflora en de natuurlijk weerstand zo aangetast, dus het duurt langer, maar ik geloof er absoluut in, en ben ook heel blij dat jullie die weg zijn ingeslagen.­

knuffffff Dini
laatste aanpassing