Partyflock

Willem Wind

 
­[img]http://www.bezinningscentrum.nl/teksten/wim/reis/ondersteboven.jpg[/img]
Net aangeschaft! Is het geen juweeltje!

Ik heb alleen een klein beetje moeite met het onder controle krijgen van de airco. Ik heb hm speciaal gekocht omdat het een cabrio is, maar ik snap alleen nog niet helemaal hoe ik dit voor me moet zien. Waar ik hm nu geparkeerd heb (zie bovenstaande foto) is het toch winderig genoeg dus nu maak ik me niet zo druk, maar als hm straks in westerlijke richting ga moven dan zou ik het wel prettig vinden als alles werkt. Ik heb hem Willem genoemd. Niet omdat ik dat een mooie naam vind, maar meer omdat hij dat zelf prettiger vindt en dan ben ik ook wel iemand die daar graag gehoor aan geeft. Misschien heeft iemand nog een leuke tips of recepten (liefst geen pasta want daar hou ik niet zo van).

Ik heb er ook twee extra banden bij gekregen, maar geen handleiding :S dus als iemand er nog 1tje over heeft wil ik die best ruilen tegen iets....dat mag je dan zelf uitkiezen, alleen geen handdoeken of andere dingen die je op het strand gebruikt.

Alvast bedankt!
Misschien heeft iemand nog een leuke tips of recepten

Een dagje uit is leuk. Let wel: een weekend is langer dus je hebt veel meer tijd!

Zo'n auto hé..... hoe ver is het lopen als je zonder auto gaat?

Gebruikt die auto veel of ga je hem nog overspuiten?
Ik moet zeggen het valt toch wel tegen.....­ heb hm nu een tijdje en ben bang dat ik toch een impulsieve aankoop gedaan heb....­ Iemand kopen?

(alleen serieus bieden)
Uitspraak van Erwin op woensdag 5 juli 2006 om 13:23:
.­ Iemand kopen?

k wil graag even weten hoe het zit met de brandveiligheid en instortingsgevaar.We wetenn allemaal een bosbrand zit in een klein hoekje en ik wtc taferelen heb ik al helemaal geen zin. :no:


Uitspraak van Jef kijkt ernstig mee op maandag 3 juli 2006 om 14:01:
of ga je hem nog overspuiten?

­[img]http://www.propermat.nl/upload/images/imageLocation-556040%20Kleuren%20INDOOR%20WET%20600%20en%20LOGO.jpg[/img]
ik ga voor nummertje 621!