Partyflock

Breaking the system

 
Het ondernemerschap en het werknemerschap is gebonden aan allerlei regelgevingen en beperkingen.­ Echte ondernemers weten waar de gaten in het systeem zitten en wat alternatieven zijn om niet in de draaikolk meegezogen te worden.­
Hier komen we dan ook onze krachten bundelen om het systeem te omzeilen en onze projecten tot een goed einde te brengen.­
Uitspraak van voortschrijdend gemiddelde op dinsdag 13 juni 2006 om 23:45:
Zembla - Faillissementsfraude voor beginners?

Bedankt voor de link.
Ik had er al eens iets van gehoord, maar wist eigenlijk nooit echt hoe het systeem in elkaar zat.
Ik heb er echter een vreemd gevoel over. Dat je de overheid oplicht, daar kan ik mezelf wel in vinden, maar leveranciers bedotten dat vind ik voor mezelf dan wel te ver gaan. Maar goed, meer dan voor de anderen die het op zo'n manier willen aanpakken.

Een ietwat domme tool, maar toch occassioneel toegepast:
Ik weet verder niet of het in NL ook zo is, maar bij ons is er de regel dat je geen gemeente- en grondbelastangen moet betalen als je geen voordeur hebt geïnstalleerd. (Een plank als deur, wordt niet als een officiële deur gezien.)
Uitspraak van Kauwgomwater op woensdag 14 juni 2006 om 11:02:
leveranciers bedotten dat vind ik voor mezelf dan wel te ver gaan

Ik ook, tenzij die leverancier zelf bekend staat als oplichter.


Uitspraak van Kauwgomwater op woensdag 14 juni 2006 om 11:02:
bij ons is er de regel dat je geen gemeente- en grondbelastangen moet betalen als je geen voordeur hebt geïnstalleerd.­ (Een plank als deur, wordt niet als een officiële deur gezien.­)

Grappig :D